Ezért fontos a jó szomszédi viszony

Debrecen – A debreceni rendőrök elfogtak és gyanúsítottként kihallgatták egy 48 éves helyi férfit, aki a gyanú szerint megrongálta a szomszédja autóját.

Egy férfi tett bejelentést 2016. április 7-én 21 óra 26 perckor a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságra arról, hogy megrongálták az autóját, amellyel Debrecenben, egy Péterfia utcai társasház belső udvarán parkolt.

A járőrök a bejelentést követően a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek alapján megállapították, hogy a sértett szomszédja, M. István a gépkocsit több helyen megkarcolta, megrongálta. A rendőrök a 48 éves férfit otthonában elfogták és bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a városi rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

A Debreceni Rendőrkapitányság a helyi lakos ellen rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

– police.hu –


Az elmúlt 24 óra intézkedései

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 5 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 4 könnyű, míg 1 súlyos sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 3 személyt fogott el a velük szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 25 személyt állítottak elő, köztük 11 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 9 esetben történt.