Tikkadt Szöcske

2019.08.01. 14:37

Visszatérnek Hajdúböszörménybe a strandröplabdások

A Hajdúk Fővárosában rendezik a megyei strandröplabda bajnokság hatodik fordulóját.

Fotó: Hajdú-Bihar Megyei Röplabda Szövetség

A Tikkadt Szöcske Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokság idei hatodik fordulójára Hajdúböszörményben kerül sor az előttünk álló hétvégén – írja közleményében a szervező Hajdú-Bihar Megyei Röplabda Szövetség.

Mivel már az utolsó előtti fordulóról van szó – az utolsót augusztus 10-én és 11-én rendezik Berekfürdőben – az összesített pontverseny szempontjából is érdekes lehet, hogy ki hogyan szerepel.

Augusztus 3-án (szombaton) a női és férfi párosokat, míg augusztus 4-én (vasárnap) a vegyes párosokat várják a szervezők a strand főbejáratánál 9 és 10 óra között. A versenyen játéktudástól függetlenül bárki indulhat. Mivel előzetesen Balmazújvárosból, Hajdúböszörményből és az Eötvös DSE-ből több utánpótlás korú játékos jelezte részvételét, ezért U14-es versenyt is rendeznek. Szintén a fiataloknak (is) kedvezve minden játékos a nevezésnél egy sorszámot kap, amely alapján szombaton az eredményhirdetésnél röplabdázással kapcsolatos tombolatárgyakat sorsolnak ki.

Fotó: Hajdú-Bihar Megyei Röplabda Szövetség

A tombolatárgyakon kívül a mostani fordulóban is minden résztvevő Tikkadt Szöcske üdítőt kap ajándékba, de ezen kívül is változatos lesz a megnyerhető díjak, ajándékok sora:

  • az első három helyezettek érem és oklevél díjazásban részesülnek,
  • az első helyezett csapatok mindkét tagja külön-külön kupát nyer,
  • a Bocskai Strandfürdő jóvoltából a győztesek fürdőbelépőket vehetnek át.
  • Az eredmények, képek és a versennyel kapcsolatos más információk megtalálhatók a szövetség honlapján és a Facebookon.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában