Ezequiel Calvente már a csapattársaival edz

A spanyol Calvente most már egészséges
A spanyol Calvente most már egészséges - © MTI Fotó: Bodnár Boglárka
Debrecen - Sokan hiányolták az utóbbi időben a pályáról a DVSC technikás spanyol középpályását, Ezequiel Calventét. A futballista szeptember 15-én, az Újpest otthonában 1–0-ra elveszített bajnokin játszott utoljára: az 58. percben cserélték be Ferenczi helyére.

Többen úgy tudták, hogy a spanyol támadó betegséggel küszködik, és a szívével is akadtak problémák. A Napló rákérdezett a piros-fehéreknél erre. A klubtól kapott információink szerint Calventének minden rendben van a szívével, azonban valóban beteg volt, megfázással és fülfájással küszködött. A múlt hét közepe óta azonban a csapattal készül, és ha a szakmai stáb úgy ítéli meg, hogy fizikálisan utolérte magát, szerepet is kaphat a Lokiban.

Szintén a DVSC-hez kötődő hír, hogy a Debrecennek is lesz magazinműsora az országos sportcsatornán, az M4 Sporton, ugyanis elindul a Csak a Loki! Az első adást csütörtökön 22 órától láthatják a szurkolók.

HBN


Debrecen - Nehéz mérkőzés vár a DVSC labdarúgócsapatára, ugyanis szombaton este fél nyolctól a bajnokságot vezető Ferencváros otthonában lép majd pályára. A zöld-fehérek jelenleg magabiztosan, 23 ponttal vezetik az OTP Bank Ligát, előnyük nyolc pont a második helyen álló Honvéd előtt, és tíz a Lo...

Debrecen - Két góllal segítette csapatát a hétvégén a debreceni támadó, Takács Tamás. Kisebb nyeretlen széria után végre megtörte a rossz érát a DVSC a hétvégén, miután 3–1-re legyőzte a Kisvárdát a Nagyerdei Stadionban. A hátrányból fordító Loki egyik legjobbja a 46. percben csereként beállt Tak...