Ezen a hétvégén sem lesz megállás a DEAC-nál

A DEAC Kamilla Gyógyfürdő legközelebbi összecsapását december 2-án, Debrecenben rendezik az EKE Eger KOK ellen
A DEAC Kamilla Gyógyfürdő legközelebbi összecsapását december 2-án, Debrecenben rendezik az EKE Eger KOK ellen - © Fotó: Matey István
Debrecen – Nehéz küzdelmek várnak az egyetemi sportegyesület futsalosaira, kosarasaira, kézilabdázóira és röplabdásaira a következő napokban. A focisták számára közben már véget ért az őszi bajnoki szezon.

Hazai pályán folytatják a bajnoki küzdelmeket az NB II-ben a DEAC férfi futsalosai: november 28-án, hétfőn 18 órakor a DSC-SI együttesét fogadják a Sporttudományi Oktatóközpontban. Elek Gergő csapata a legutóbbi fordulóban 3-3-as döntetlent játszott a MAG-LOG TEAM Gödöllő együttesével.

– Az egyik leginkább várt meccs lesz a hétfői, a DSC-SI elleni – minden téren presztízs. Városi rangadó, a két csapat játékosai ráadásul ugyanazon körökben mozognak, hétről hétre találkoznak a megyei bajnokságban. Emellett szakmai atyjuk Kozma Mihály, aki az én egykori mesterem. Véleményem szerint mi majd irányítani akarunk, ők pedig kontrázni fognak várhatóan. Eddigi meccseinket más-más taktikával nyertük meg, most kikeressük, hogy melyik lesz a jó ellenük! – mondta Elek Gergő.

A DEAC Kamilla Gyógyfürdő férfi kosárlabdázói a héten edzőmérkőzést játszottak az MTK Törökbálint ellen, és nyertek 78-69 arányban.

– A meccs elérte a célját, ritmusban maradtunk, és ki tudtuk próbálni mérkőzés-szituációban új játékosunkat, Velkey Jánost. Sikerült a játékperceket elosztani a játékosok között, láttunk pozitív dolgokat, elsősorban a hárompontos dobószázalékra gondolok, de megtapasztaltuk, hogy mik azok a hibák, amiket védekezésben ki kell javítanunk. Vasárnaptól már az Eger elleni fontos bajnoki mérkőzésünkre készülünk – összegzett Ferenczi Tamás vezetőedző.

Az EKE Eger KOK elleni találkozót december 2-án, pénteken rendezik Debrecenben, az Oláh Gábor utcai sportcsarnokban. Előtte még az Egyetemi és Főiskolai Országos Bajnokságban szerepel a csapat, szintén az Eger együttese ellen. A MEFOB-találkozó november 28-án, hétfőn 16 órakor kezdődik az Oláh Gábor utcai csarnokban.

A férfi kézilabdázók a Berettyó MSE otthonában játszanak az NB II. e heti fordulójában, november 26-án, szombaton 17 órától. Az NB I-es férfi röplabdacsapat eközben Kazincbarcikán a Vegyész Röplabda Club vendége lesz, a meccs kezdési időpontja november 26-a, szombat 18 óra.

– unideb.hu –
hirdetés