Ezektől a fotóktól visszanyertük az emberiségbe vetett hitünk

Ezektől a fotóktól visszanyertük az emberiségbe vetett hitünk
© Forrás: Bored Panda
Szívbemarkoló képek és hozzájuk fűződő történetek csalnak könnyeket a szemünkbe, amelyek egyúttal azt is bizonyítják: léteznek még jó lelkű, önzetlen emberek a nagyvilágban.

1_A kórházi ápoló magára hagyta a fotón látható csecsemőt, mondván koszos és büdös, de a rendőrnőt ez nem zavarja: karjaiba vette, majd szoptatni kezdte a kiszolgáltatott gyermeket.

2_Ez a férfi azért indult az állatmenhelyre, hogy örökbe fogadjon egy kutyát, de a kiszemelt állat ekkor már otthonra talált. Úgy döntött, még egyszer körülnéz, hátha talál egy szimpatikus négylábút. Ekkor találkozott a fotón látható, nehéz sorsú kis ebbel, aki az Engelbert névre hallgat. „Felsorolni is nehéz, mennyi egészségügyi problémája volt. A hátsó lábai nem mozogtak. Az előző gazdája kint tartotta, ezért a fülei le voltak fagyva. Összesen három foga volt. Rajtam kívül senki sem vitte volna haza.”

3_Az idős férj utolsó levele a feleségéhez. „Emlékezni fogok erre, mielőtt elmegyek: a legjobb dolog amit valaha tettem, az volt, hogy szerettelek.”

4_A bevásárlóközpont manikűrös szalonjában nem voltak hajlandók fogadni ezt az agyi bénulásban szenvedő fiatal lányt, mondván „túl sokat mozog”. A Walmart áruház pénztárosa azonban készséggel segített. Vettek körömlakkot, majd nekiláttak a szépítkezésnek.

5_Az apuka nem kevesebb, mint 45 percig tartotta így a kezét, csakhogy lánya zavartalanul aludhasson.

6_Egy kilencven esztendős néni már évek óta nem tudta sétáltatni a kutyáját, amikor az egyik szomszéd felajánlotta a segítségét. A kis jószágnak igencsak hiányozhatott a mozgás, rengeteg feleslegtől megszabadult.

7_Ezt csinálják Norvégiában azok, akiknek túl sok almájuk terem.

8_Ez a férfi nem irigykedik, inkább megosztja telefonját a mellette ülő kíváncsiskodóval.

9_Van, ami nem változik…

10_Az oroszországi plázatűz után, amelyben 64 ember, köztük 11 gyerek vesztette életét, hosszú sorban gyülekeztek az emberek, hogy vért adhassanak a rászorulóknak.

11_A rendőr félreállította az autóst egy törött féklámpa miatt, majd nekiállt megjavítani azt.

12_„Még működik!” Senki ne higgye, hogy a kerekes székesek nem lehetnek szülők.

13_A tampai állatmenhelyen 100%-os sikert aratott a „Fogadj örökbe nap”.

14_Sorban állás közben a férfi azt mondta a feleségének, kiszalad a mosdóba, de ehelyett titokban virágot vett neki, amit a háta mögé rejtett.

15_A négyéves kisfiú kemoterápián vesz részt, édesanyja minden erejével biztatja, még egyenfrizurát is vágatott.

16_„A szüleim velem töltenek egy hetet. Megpróbáltak ébren maradni és megvárni, hogy hazaérjek a munkából este 11-kor egy hosszú műszak után.”

17_Nagyon klassz húzás a nővérektől: ugyanazokon a testrészeken kötözték be plüssállatokat, ahol a koponyaműtéten átesett kisfiú sebesülései vannak, így érezheti, hogy nincs egyedül a bajban.

Forrás: Bored Panda


Van, hogy megnevetettnek, van, hogy megkönnyebbülést hoznak, olykor pedig könnyeket csalnak a szemünkbe. Léteznek csodálatos véletlenek, bizonyítékul szolgál a következő 15 fotó, amelyek garantáltan megolvasztják a legkeményebb szíveket is. Hatalmas meglepetés érte a nővért, amikor megtudta, hogy k...

Nem mindig sikerülhetnek tökéletesre a dolgok, de azért ekkora mellényúlásokat nehezen lehet elképzelni. Összegyűjtöttünk pár képet, amitől garantáltan a fejedet fogod majd. 1. Kicsit összetévesztették az oldalakat. 2. Kilenc óra nincs, és nem is volt. 3. Mindenki álma lehet egy macsk...