Ez volt az igazi Várda Keserű

Ez volt az igazi Várda Keserű
© Fotó: Racskó Tibor
Kisvárda – Kiss László állítja, a Balmazújváros sokáig nem játszott alárendelt szerepet a kisvárdai összecsapáson.

A Balmaz Kamilla Gyógyfürdő nem várt, nagyarányú vereségbe futott bele a kisvárdai stadionban az NBII szombati játéknapján. A szabolcsiak 5–0–s sikeréből Erős Gábor és a korábban a Lokiban is megforduló Lucas két–két találattal vette ki a részét, míg Kulcsár Kornél a 92. percben beállította a végeredményt. Az újvárosiaknál Kiss László, Papp Ferenc, valamint Kónya Márk is a kiállítás sorsára jutott, emellett Gyarmati II Tibor játékvezető kétszer ítélt büntetőt a vendégek kárára, a tizenegyeseket Erős értékesítette. A hétvégi fiaskónak köszönhetően a Balmaz visszacsúszott a táblázat 11. helyére, a játékosoknak már hátrafelé is kell tekintgetniük, hiszen a kiesőhelyen álló Siófok hátránya mindössze két egység.

Fura ítéletek

– Úgy gondolom, az első piros lapig mi irányítottuk az összecsapást, jobban játszottunk riválisunknál. Érdekes volt az a szituáció, amikor a bíró kiállított, ugyanis az ellenfél játékosa belém rúgott, ezt követően löktem meg őt, ám a partjelző csak az utóbbi esetet vette észre. Amikor tíz főre fogyatkoztunk, még mindig sikerült helyzeteket kidolgoznunk, de jött az újabb piros, amely végleg eldöntötte a lényegi kérdéseket. A játékvezető könnyű síppal befújt büntetőkkel sújtotta a csapatunkat, például a harmadik tizenegyesnél Kónya Márk a tizenhatoson kívül találkozott Rajczi Péterrel. Feltétlenül tovább kell lépnünk ezen a találkozón – mondta Kiss László.
Feczkó Tamás tanítványai minden sorozatot figyelembe véve zsinórban négyszer hagyták el vesztesen a játékteret az elmúlt hetekben – ilyen szériánál sokan hajlamosak válságról beszélni.

– Nem kell válságot emlegetni, kisebb gödörbe került a gárda. A bajnokságban nincsenek nagy különbségek, néhány pont választja el az együtteseket egymástól. Szerintem a Gyirmót és a Szeged ellen sem volt szerencsénk. Mindenképpen a támadójátékban kell fejlődnünk a közeljövőben – osztotta meg álláspontját a csapatkapitány.

HBN–BÁ
hirdetés