Helyi közélet

2015.05.20. 15:16

Visszaélt a mozgáskorlátozott igazolvánnyal

Debrecen - A debreceni rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást K. Bélával szemben, akik a gyanú szerint élettársa mozgáskorlátozott igazolványát használta Debrecenben, azonban a nő nem tartózkodott a helyszínen.

Debrecen - A debreceni rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást K. Bélával szemben, akik a gyanú szerint élettársa mozgáskorlátozott igazolványát használta Debrecenben, azonban a nő nem tartózkodott a helyszínen.A nyomozás adatai szerint a 64 éves férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2015. április 2-án 11 óra körüli időben Debrecenben, a Petőfi téren a gépjárművével fizetős parkolóhelyen parkolt. A férfi a parkolás igazolására az élettársa nevére kiállított mozgáskorlátozott igazolványt helyezte ki, jól láthatóan a szélvédő mögé annak ellenére, hogy az igazolvány használatára jogosult nem volt vele a helyszínen. A nyomozók a helyi férfit gyanúsítottként hallgatták ki, aki a cselekmény elkövetését elismerte.

A Debreceni Rendőrkapitányság a gyanúsítottal szemben közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában