Ez a nap is eljött: egy orosz jégből épített autót, amit még vezetni is lehet

Ez a nap is eljött: egy orosz jégből épített autót, amit még vezetni is lehet
© Fotó: EnglishRussia
Oroszország – A novoszibirszki Vladislac Barashenkov fogott egy UAZ-t és hozzá hat tonnányi jeget. A végeredmény több mint meggyőző: a Mercedes G-osztály teljesen működőképes.

A terepjáró itt még nem is sejtette, mi vár rá:

inside_gelendwagen_1

A legelső művelet egy masszív keret összeszerelése volt. Olyat kellett készíteni, ami elbírja az iszonyatos mennyiségű jeget:

inside_gelendwagen_3

Aztán jöhetett a láncfűrészes darabolás:

inside_gelendwagen_4

inside_gelendwagen_5

inside_gelendwagen_6

És így nézett ki, amikor az egész összeállt:

inside_gelendwagen_9

A jármű a helyi hatóságoktól még engedélyt is kapott arra, hogy a helyi parkban tegyen pár kört, szórakoztatva ezzel a város lakóit. Különösen jól néz ki, ha felkapcsolják a rajta lévő izzókat – merthogy ilyeneket is kapott. A gyerekek előszeretettel fotózzák, sőt, aki akart, fel is ülhetett rá.

Fotók és forrás: EnglishRussia / Siberian Times


Fotó: EnglishRussia
Oroszország - Egy orosz fickó annyira kigyúrta a Ladáját, hogy az eredeti autóra rá sem lehet ismerni. Először el sem hinné az ember, pedig ez tényleg egy Lada 2112-esként gördült le a gyári futószalagról: Már az első ránézésre is tiszteletet parancsol... ...belül viszont a két első...

Fotók: EnglishRussia
Oroszország - Akad köztük zseniális és fájdalmasan vicces is, néhány húzás pedig egyszerűen csak oltári nagy hülyeség. Elromlott a fűtés? Nem gond, csak legyen kéznél csaptelep! Rejtett üzenet az autóban: "Helló, Slavik vagyok Vilniusból, 2002-ből. Az egész jobb oldalt lecseréltük és lefeste...