Ez a Júlia nem Rómeóé

Détár Enikő
Détár Enikő - © Fotó: Magánarchívum
Debrecen – A Csodálatos vagy, Júlia című darabbal folytatódik a Lovarda színházi előadás-sorozata február 19-én.

William Somerset Maugham Színház című regényének színpadi adaptációjában az ünnepelt főhősnő, Júlia, aki a magánéletében már korántsem annyira sikeres, a férjétől már elhidegült, kapcsolatukból hiányzik a tűz és a szerelem. Amikor új alkalmazott érkezik a színházhoz, egy fiatal férfi, akkor megdobban Júlia szíve és újraéli a valóságban rég elfeledett, csak a színpadon, a szerepekben megélhető szerelmet és lelkesedést. Az ifjú azonban korban inkább hozzá illő fiatal hölgyet választ magának.

A többszörös szerelmi háromszöget bemutató előadás sok humorral és zenei betétekkel, örökzöld slágerekkel kalauzolja el a nézőket a színházteremben a színfalak mögé egy olyan sikerdarab segítségével, amelyből Szabó István készített filmet Anette Bening és Jeremy Irons főszereplésével.

A bemutató után – a Lovarda Pódium előadás-sorozatban megszokott módon – az emeleti kávézóban közönségtalálkozót rendeznek a szereplőkkel, ahol bárki beszélgethet a társulat tagjaival köztük a főszereplővel, Détár Enikővel.

HBN–SzL

Címkék: , ,