koronavírus

2020.07.21. 09:20

Téglási család fertőződhetett a vírussal

Fotó: illusztráció / Shutterstock

„Sajnálatos módon Tégláson van(nak) koronavírussal fertőzött személy(ek)” – adta hírül közösségi oldalán Szabó Csaba, Téglás polgármestere hétfőn este. A városvezető arról írt, hogy egy családról van szó, a tagjai Tégláson senkivel nem érintkeztek, senkivel kapcsolatba nem kerültek, miután megtudták, hogy a családi rendezvényen, ahol a Dunántúlon voltak, koronavírussal fertőzött személy tartózkodott. Téglásról a Covid-betegeket szállító mentőautó vitte őket kórházba, ahol jelenleg is tartózkodnak. Egyikőjük biztosan fertőzött, folyik a tesztelésük, tüneteik már vannak.

Szabó Csaba arról is írt, hogy Tégláson minden tábor, rendezvény, program a megtervezett módon folytatódik. Ugyanakkor kéri a lakosságot, hogy a kormányzat felhívásait és a védelmi intézkedéseket továbbra is szigorúan tartsák be.

A polgármester a bejegyzése végén megerősítette, hogy a család tagjai Tégláson senkivel nem kerültek kapcsolatba, ezért pánikra nincs ok. A város élete az eddig megszokott módon folytatódik.

HBN

Kapcsolódó cikk:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában