Évfordulós meglepetés: így kérd meg a kezét!

Évfordulós meglepetés: így kérd meg a kezét!
Rengeteg romantikus filmet tudnánk felsorolni, ahol a legromantikusabb pillanatokban kérték meg a barátnő kezét. De vannak olyan romantikátlan filmek is, ahol semmi pénzért nem lennénk a főhősnő bőrében!

Röpke közvélemény-kutatást végeztem a témában már leánykérésen átesett barátnőim és ismerőseim körében. Az eredmény megdöbbentő volt, hiszen ezen nők 73%-a csalódott volt, mert párjuk a lehető legsablonosabban kérte meg kezüket.

Legyen egy jól megírt forgatókönyved!

Manapság rengeteg lehetőség áll rendelkezésre, hogy tudja egy férfi kiokoskodni, miként lehet megkérni kedvese kezét. Akadnak ezzel foglalkozó cégek, akik kiötlik, milyen módon és hol érdemes egy felejthetetlen leánykérést lebonyolítani, nekünk csak az időpontot kell kijelölni. Ha nem szeretnél felkérni idegeneket, akkor érdemes szövetkezni barátnőd szüleivel, vagy ha azt maradinak tartod testvérével, barátnőjével. Persze az is előfordul, hogy teljesen egyedül szervezel meg mindent, nos ebben az esetben ne felejts el egy nagyon fontos részletet: az eljegyzési gyűrűt!

Legyen egy szépen kigondolt helyszíned!

Helyszínek tekintetében megint csak a lehetőség és a pénztárcánk szab határt! Vedd figyelembe kedvesed személyiségét, és az alapján válassz helyszínt. Ez a helyszín lehet, egy jeles naphoz kötődő, akár a megismerkedésetek színtere. De elképzelhető, hogy egy teljesen új terepre vágysz, mert párod szereti a romantikus andalgásokat, mondjuk a Duna-part mentén. Megint mások összekötik a kellemest a hasznossal, elviszi barátnőjét nyaralni, és a nyaralás helyszínén kéri meg, legyen a felesége. Itt megint csak hangsúlyoznám, a gyűrű fontosságát, mert lehetetlen egy nő szemében, hogy egy csodásan csillogó eljegyzési gyűrűvel kérjék meg a kezét.

Legyen benned rugalmasság!

Egyik ismerősömmel fordult elő, hogy megvolt minden, megszervezett mindent. Elutaztak egy mindkettőjük által kedvelt nyaralási helyszínre, ahol az ismerősöm megbeszélte a szállásadókkal, hogy szereznek egy lovasszekeret, amivel felviszik őket a legendás Anna-tóhoz. A nagy napon azonban a menyasszony-jelölt irtózatosan lebetegedett, elmaradt a leánykérés, amit azóta sem sikerült pótolni. Tehát mindig legyen B terved! És itt se feledkezz meg a gyűrűről, mert egy nő, a leánykérés alkalmával szereti érezni, hogy hercegnőként bánsz vele! Adj neki hercegnőknek járó gyűrűt!

Legyen egy szép eljegyzési gyűrűd!

Közhely lehet már, de tényleg van olyan férfi, aki spontán kéri meg barátnője kezét, de a gyűrűt még hetekkel később sem képes beszerezni. Ez többnyire a határozatlanságra vezethető vissza, hiszen felmerülhet a kérdés, mi van, ha ne tetszik neki? Nos, erre is van egy jó tippünk. Kicsit kutakodjunk az ékszerei között! Biztos vannak kedvelt darabjai, amikből következtethetünk például arra, hogy harsány, vagy szolid gyűrűt lenne érdemes választani. Ha nem vagyunk még így sem biztosak a dolgunkban, akkor is van az adu ász: egyköves, csillogóan egyszerű aranygyűrű, aminek szerintem egyik lány sem képes azt mondani: nem.

– PR cikk –

Címkék: