Évfordulós hittanverseny

Debrecen, Nyíregyháza – A Debrecen – Nyíregyházi Egyházmegye idén ünnepli fennállásának 20. évfordulóját.

A jubileumi esztendő programsorozatának egyik kiemelt és kulcsfontosságú egyházmegyei rendezvénye, a „20 éves a Debrecen – Nyíregyházi Egyházmegye” című hittanos vetélkedő.

A hittanverseny az egyházmegye négy központi jelentőségű városában, Debrecenben és Nyíregyházán, november 9-én, Kisvárdán és Mátészalkán november 16-án, szombati napokon, mintegy 400 fő Római Katolikus hittanos gyermek részvételével kerül megrendezésre. A színes és választékos feladatokban, valamint ügyességi játékokban bővelkedő csapatverseny meghatározó eleme a Képmás zenekar Csillagszámláló című koncertje.

A csapat a koncert címadó dalát, a Csillagszámlálót külön erre az alkalomra, illetve a Katolikus Egyházban tartó Hit Éve kapcsán készítette, ami Ábrahám a hit emberének és a népek atyjának történetét dolgozza fel.

Debrecen- Nyíregyházi Egyházmegye0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés