Bulvár, celeb

2008.03.12. 12:17

Terry Black bevallotta!

<p>Terry Black nem titkolózik tovább! Egy rádióműsor hatására komoly beszélgetést kezdeményezett neveltfiával, Danival.</p>

- Éppen a kocsiban ültünk, amikor a rádióban az örökbefogadás volt a téma. Az jutott eszembe, hogy ennél alkalmasabb pillanatot aligha találnék arra, hogy elmagyarázzam Daninak, hogyan is került hozzám. Elmeséltem neki, hogy neki is van apukája, meg anyukája, mint a többi gyereknek, de jobbnak találták, ha én nevelem fel. Dani elsőre megértette, miről is van szó, és mondta, hogy ha a húga, Fannika okosabb lesz, elmondja neki is.

Terry eredetileg az iskolakezdés környékén akart túlesni ezen az egészen, mert sok szakemberrel ellentétben nem volt benne biztos, hogy a gyerekeknek meg kell tudniuk, hogy örökbefogadta őket.

- Sokat gondolkodtam, hogy mit tegyek, de úgysem tudom megóvni őket attól, hogy valaki előbb-utóbb szembesítse őket az igazsággal.
Forrás: www.rtlklub.hu

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!