Sport

2008.03.09. 14:25

LABDARÚGÁS: Cristiano Ronaldo a bírót okolja a vereségért

<p>Cristiano Ronaldo a bírót okolja csapata szombati, Portsmouth elleni FA Kupa veresége miatt.</p>

A Manchester United portugál klasszisa szerint a negyeddöntő játékvezetője, Martin Atkinson több megkérdőjelezhető döntést hozott a mérkőzésen. Egyebek mellett nem adott meg egy tizenegyest a Manchesternek.

A 23 éves csatár szerint az angol játékvezetők nem védik meg a technikás játékosokat a durva szabálytalanságoktól. "Elég, ha csak Eduardo esetére gondolunk. (Az Arsenalban játszó Eduardo da Silva lábát két hete tört el a Birmingham City egyik védője.) Néha félek meghúzni egy-egy cselt, mert néhány védő hihetetlen becsúszásokra képes, és ami a legszörnyűbb, az ilyen esetekben a játékvezetők nem a technikás focistákat védik, hanem a hátvédeket" - magyarázta Ronaldo.

A válogatott játékos beszélt a meg nem adott tizenegyesről is. "Distin (a becsúszó portsmouth-i labdarúgó) hozzá sem ért a labdához. Ez komolyan mondom egy vicc" - ecsetelte a manchesteri klasszis. Az United szombaton hazai pályán kapott ki a Portsmouth-tól az FA Kupa negyeddöntőjében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!