Eurovíziós Dalfesztivál – Keresik A Dal 2016 stockholmi videobloggerét

Budapest – Stockholmba, az idei Eurovíziós Dalfesztiválra utazhat és a verseny kulisszái mögül tudósíthat az a szerencsés, aki megnyeri A Dal 2016 videoblogger pályázatát.

A Dal egyedülálló kezdeményezést indított, ami teret ad a fiatatoknak, hogy megmutassák magukat, tehetségüket és kreativitásukat. A versenyre bárki jelentkezhet, aki elküldi egy-két perces videopályázatát, amelyben megmutatja, miért ő lenne az ideális videoblogger, aki tudósíthat a stockholmi Eurovíziós Dalfesztiválról – közölte a műsor kommunikációjával megbízott cég szerdán az MTI-vel.

A pályázat nyertese két retúr repülőjegyet kap Stockholmba és eltölthet három éjszakát másodmagával a svéd fővárosban a SAS Scandinavian Airlines és a Svéd Nagykövetség felajánlásában, emellett két belépőjegyet kap a nemzetközi dalverseny május 14-i döntőjére a stockholmi arénába az MTVA jóvoltából. Ezeken felül a nyertes lehetőséget kap arra, hogy A Dal 2016 hivatalos weboldalán közvetítse végig az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjét.

A Dal 2016 stockholmi videobloggere pályázatra március 15-ig várják a jelentkezéseket. A szakmai zsűri által kiválasztott győztest március 31-én fogják kihirdetni.

További részletek a pályázatról és a jelentkezés feltételeiről a mediaklikk.hu/adal oldalon találhatóak.

– MTI –
hirdetés