Eurovíziós Dalfesztivál – A második elődöntővel folytatódik szombaton A Dal

Budapest – Az első tíz dal megmérettetése után szombaton a második elődöntővel folytatódik az Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatóversenye.

A Dal 2016 következő adásában a Kállay Saunders Band előadásában látható a Who We Are című dal, Oláh Gergő a Győz a jó című számot énekeli, a tavaly a műsorral berobbant Passed pedig Dritfin’ című szerzeményével lép színpadra – közölte a műsor kommunikációjával megbízott cég hétfőn az MTI-vel.

A további versenyzők között van a C.E.T. Free, Gáspár Laci Love And Bass és a Group’N’Swing Szeretni fáj című számával, a Karmapolis & Szécsi Böbe a Hold On To, a Maszkura és a Tücsökraj Siska Finuccsival közösen a Kinek sírjam című szerzeményt adja elő. Patai Anna a Colors, míg Vásáry André a Why című dallal áll a közönség elé.

A nézőket idén többek között megújult díszlettel és különdíjakkal is váró A Dal egyik további újdonsága, hogy az MR2 – Petőfi Rádió műsorában hétfőként beszélgetést lehet meghallgatni a megmérettetés egy-egy versenyzőjével. A Dal Sztárchat című műsor hétfői vendége Freddie volt, aki Pioneer című dalával megnyerte a szombati első elődöntőt.

A Dal 2016 a Duna és a Duna World csatornákon követhető élőben szombat esténként, a zenei műsor három elődöntőből, kettő középdöntőből és a fináléból áll, amelyet február 27-én rendeznek meg. Az egyes elődöntőkben tíz, a középdöntőkben kilenc, míg a döntőben nyolc versenydal hangzik el – áll a közleményben.

– MTI –
hirdetés