Helyi közélet

2007.12.22. 12:11

Gazdára talált a Skoda Fabia

<p>Debrecen – Gazdára talált a Hajdú-bihari Napló és a Krisztofer Autószalon közös mozaikjátékának nyereménye, a gyönyörű, piros Skoda Fabia Classic: a szerencsés nyertes a debreceni Turcsák Ferenc. <dia width="850" height="630" alt="Gazdára talált a Skoda Fabia 2007.12.22."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Gazd_ra_tal_lt_a_Skoda_Fabia__2007_12_22_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Gazdára talált a Skoda Fabia 2007.12.22." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/flv-napl%C3%B3_nyerem%C3%A9nyaut%C3%B3_sors_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

A Balmazújvárosi úti Krisztofer Autószalonban szombaton 11 órakor megtartott sorsoláson előbb hastáncosok szórakoztatták a szépszámú közönséget, majd a nyeremény csomagtartójában elhelyezett több mint 11 ezer szelvény közül kihúzták a jármű leendő gazdájának nevét.

A szerencsés nyertes nem volt a helyszínen, Fülöp István, a Napló marketingvezetője telefonon értesítette a családot a nem mindennapi karácsonyi meglepetésről.

Azért a jelenlévők sem távoztak üres kézzel: a nyereményjátékkal és a Krisztofer Autószalon kínálatával kapcsolatos kérdésekre válaszolhattak, amiért ajándékokat vehettek át.

Kapcsolódó anyagok:

  • Karácsonyi ünnepség a lakásotthonban
  • Emléktáblát avattak a Lenkey utcán
  • Gyertyatartó sajátkezűleg
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában