Európa táncünnepe Debrecenben

Akt.:
Európa táncünnepe Debrecenben
© Fotó: Molnár Péter
Debrecen – A Valcer Táncstúdió szervezésében valósult meg a hétvégén a debreceni Főnix Csarnokban Európa legnézettebb és leglátogatottabb latin-amerikai táncbajnoksága. Harmincöt ország hatvanöt párosa táncolt szombaton és vasárnap a latin-amerikai táncok Európa-bajnokságán, míg negyven ország százötven párosa a Főnix Kupán.

Az Eb-t egy nemzetközi World Open Standard Táncversennyel egészítették ki. A latin táncok mellett a báli táncok is nagy szerepet kaptak. A Főnix Kupán a juniorok, az ifjúsági és a senior korosztály is bemutatta a latin és standard tánctudását. Két napon át, reggeltől estig merülhettek el a gazdag kínálatban a kilátogatók.

tanc1Fotó: Molnár Péter

A magyar színeket képviselő Andrea Silvestri–Váradi Martina páros az ötödik helyen végzett a latin-amerikai táncok Európa-bajnokságán. A magyar bajnok a 63 duót felvonultató mezőnyből jutott be a hatos döntőbe. Hidi Balázs és Kis Violetta a 21. lett.

HBNAndrea Silvestri és Váradi Martina
Budapest/Debrecen - Az Andrea Silvestri, Váradi Martina páros az ötödik helyen végzett a latin-amerikai táncok Európa-bajnokságán Debrecenben. A magyar szövetség tájékoztatása szerint a magyar bajnok a 63 duót felvonultató mezőnyből jutott be a hatos döntőbe. A Főnix Csarnokban meg...