PR cikk

2020.03.19. 11:22

Így dekoráld a kerted!

Aki sok amerikai filmet néz, annak egy idő után feltűnik, hogy jó néhány alkotásban megjelenik az a tipikus amerikai kert, ami a szépségével csak úgy vonzza magára a tekinteteket.

Valószínűleg főleg bennünk, csajokban merül fel ilyenkor, hogy mi is ilyet szeretnénk, és elkezdjük böngészni a Pinterestet néhány jó ötletért. Ha pedig sikerült összevadászni a megfelelő képeket, akkor kezdődhet is a munka.

Kerti fényfüzérek

A kerti hangulatot nagyban tudja befolyásolni, hogy milyen világítással várjuk az este eljövetelét. Kétségtelen, hogy egy kültéri reflektornál nincs jobb fényforrás, ha arról van szó, hogy a sötétben van valami fontos dolgunk akad kint, amihez sok fény kell. Ugyanakkor, ha hangulatvilágítást szeretnénk, akkor ennél rosszabbat nem is választhatnánk.

Szerencsére abszolút elérhető áron lehet ma már kerti LED-es fényfüzérekhez hozzájutni, ráadásul ezekből nem csak egyféle típus létezik. Választhatunk meleg fehér, pasztell, vagy erősen színes égősorokat, de ha nem rajongunk a gömbökért, akkor a kerti fénykábel meleg vagy hideg fehér fénye szintén jó szolgálatot tehet.

Napelemes kültéri lámpák

A kertünk hangulatos díszvilágítását nem csak fényfüzérekkel tudjuk elérni, hanem az egyre népszerűbb kültéri napelemes lámpák között szintén sokáig válogathatunk kedvünkre. Mint a fényfüzérek esetében, itt is csak az ízlésünk szabhat határt, hiszen többféle stílusú lámpa közül választhatjuk ki a számunkra megfelelő darabot. A TE áruházad webáruházban hozzájuthatunk számos kerti kiegészítőhöz, például függeszthető üveg világításhoz, kerti lámpáshoz, fali LED-es megvilágításhoz és leszúrható LED lámpa készlethez egyaránt.

Virágcserepek

Bármilyen virágboltba betévedve szembe találhatjuk magunkat különböző színű, mintázatú, formájú és méretű virágcserepekkel. Itt egy a fontos, hogyha a kültéri növényeink számára virágcserepek beszerzését tervezzük, akkor törekedjünk arra, hogy legalább stílusban passzoljanak egymáshoz, így megteremtve az egységességet.

Itt nem arról van szó, hogy kizárólag ugyanolyan színű és formájú cserepeket szerezhetünk be, hanem ha több típust ötvözünk, akkor is ügyeljünk az összhatásra.

Ami még mindig nagyon népszerűnek számít a kerti dekorációk terén, azok a rattanból vagy az arra megszólalásig hasonlító műanyagból készült tárgyak. Ezért, ha mi is emellett döntenénk, szinte bármit megkaphatunk ebben a stílusban.

Persze nem kell beérnünk a teljes kerti dekorációt tekintve néhány fényfüzérrel, napelemes lámpással és különféle virágtartókkal, hanem bátran szabadjára engedhetjük a fantáziánkat. Ilyenkor jönnek olyan nagyszerű ötletek még, hogy jól mutatna még egy csobogó vagy szökőkút, egy szélkakas és egy dekoratív madáretető, illetve a teraszt is feldobhatjuk némi kerti bútorral.

Ha pedig mindent beszereztünk és a helyére tettünk, nincs más dolgunk, mint csodálni a munkánk eredményét.

 

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!