Helyi közélet

2013.04.07. 10:49

Tolvajok jártak Bernáthéknál

Debrecen - Mintegy félmillió forint értékben loptak el lámpatesteket, hosszabbítókat, vezetékeket szombat este a Kutyaház Egyesület és az Együtt az Állatokért Egyesület múlt év végén átadott menhelyéről – értesültünk a rossz hírről vasárnap délelőtt.

Debrecen - Mintegy félmillió forint értékben loptak el lámpatesteket, hosszabbítókat, vezetékeket szombat este a Kutyaház Egyesület és az Együtt az Állatokért Egyesület múlt év végén átadott menhelyéről – értesültünk a rossz hírről vasárnap délelőtt. – A riasztó jelzett, de a betörőknek sikerült elmenekülnie. Két férfi volt, az ügyben feljelentés született, reméljük, sikerül azonosítani az elkövetőket – mondta a Naplónak Bernáth Csaba, a Kutyaház Egyesület elnöke. A tolvajok – akik elővigyázatosan lekapcsolták az áramot – a kennelekből vitték el a villamossági eszközöket, kihasználva, hogy a Mészáros Gergely-kerti telepen még nincsenek kutyák.

Az állatvédők a további lopások megelőzése érdekében elszállítják a komolyabb értéket képviselő megmaradt felszereléseket, s csak akkor viszik vissza, amikor megvalósul a menhely állandó felügyelete.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában