EURO-2016 – Lyonban sem edzhet a stadionban a magyar válogatott

Akt.:
Tourrettes, 2016. június 20. Lovrencsics Gergő (b) és Pintér Ádám, a magyar labdarúgó-válogatott tagjai a csapat edzésén a franciaországi Tourrettes-ben 2016. június 20-án. A magyar csapat harmadik mérkőzését június 22-én játssza Lyonban Portugália ellen a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjában, amelynek élén Magyarország áll.
Tourrettes, 2016. június 20. Lovrencsics Gergő (b) és Pintér Ádám, a magyar labdarúgó-válogatott tagjai a csapat edzésén a franciaországi Tourrettes-ben 2016. június 20-án. A magyar csapat harmadik mérkőzését június 22-én játssza Lyonban Portugália ellen a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjában, amelynek élén Magyarország áll. - © MTI Fotó: Illyés Tibor
Budapest/Lyon – Ahogyan legutóbb a marseille-i Vélodrome-ban, úgy Lyonban a portugálok elleni csoportmérkőzés előtt sem edzhet a mérkőzés helyszínén az Európa-bajnokságon szereplő magyar labdarúgó-válogatott.

A nemzeti csapat hivatalos honlapjának beszámolója alapján az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) a franciaországi esőzések miatt megpróbálja óvni a stadionok gyepét, s mivel Lyonban korábban óriási viharok voltak – ami miatt csütörtökön félbe is kellett szakítani az északír-ukrán összecsapást -, nem engedi a magyar és a portugál válogatottnak, hogy az arénában tréningezzen.

Bernd Storck csapata így kedden 17 órától az Olympique Lyon edzőközpontjánál lévő Plaine des Jeux Gerland edzőpályáján gyakorol majd.

A magyar válogatott két fordulót követően 4 ponttal vezeti az F csoportot.

– MTI –