EURO-2016 – Hétfő délután utazik haza a magyar válogatott

Akt.:
Budapest, 2016. június 27. Szurkolók a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság nyolcaddöntőjének Magyarország - Belgium mérkőzése után Budapesten az Erzsébet körúton 2016. június 26-án. A magyar válogatott 4-0-ra kikapott Belgiumtól, ezzel kiesett, de így is a papírformát felülmúlóan szerepelt az Eb-n.
Budapest, 2016. június 27. Szurkolók a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság nyolcaddöntőjének Magyarország - Belgium mérkőzése után Budapesten az Erzsébet körúton 2016. június 26-án. A magyar válogatott 4-0-ra kikapott Belgiumtól, ezzel kiesett, de így is a papírformát felülmúlóan szerepelt az Eb-n. - © MTI Fotó: Balogh Zoltán
Toulouse – A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) azt kéri a szurkolóktól, hogy hétfőn ne a Liszt Ferenc Repülőtéren fogadja a franciaországi Európa-bajnokságról hazatérő válogatottat, amely az Európa-bajnokság vasárnapi nyolcaddöntőjében a belgáktól elszenvedett 4-0-s vereséggel esett ki.

Az MLSZ tájékoztatása szerint a nemzeti együttes a tervek szerint 15 órakor indul haza Nizzából és várhatóan 17 órára ér Budapestre.

Az MLSZ várhatóan hétfőn napközben ad majd tájékoztatást a drukkereknek arról, hogy a fővárosban pontosan hol és mikor lesz alkalom köszönteni a válogatottat.

Az Európa-bajnokságon 44 év után szerepelt magyar válogatott öt pontjával veretlenül nyerte meg az F csoportot Izland, Portugália és Ausztria előtt, majd vasárnap este a toulouse-i nyolcaddöntőben 4-0-ra kikapott a nemzetközi szövetség (FIFA) világranglistáján második Belgiumtól.

– MTI –
hirdetés