Bulvár, celeb

2008.04.15. 13:53

Pécsi Ildikó: "Antal Imre halála pótolhatatlan veszteség"

<p>Életben kell tartani Antal Imre emlékét, mert ő örök értéket képvisel, nyilatkozta a Független Hírügynökségnek Pécsi Ildikó. A Kossuth-díjas színművész az utolsó hetekben is találkozott a kedden kora reggel 72 éves korában elhunyt ismert televízióssal.</p>

Pécsi Ildikó elmondta, a legutóbbi időkben Antal Imrét az foglalkoztatta, hogy ha meghal, akkor végre találkozik azokkal, akiket nagyon szeretett, a szüleivel.

Évek óta tudta, hogy halálos beteg, mégis hihetetlen tartással viselte a megpróbáltatásokat, mondta el kérdésünkre válaszolva a színésznő. Pécsi Ildikó dogozott vele akkor is, amikor már Antal Imre nagybeteg volt. Nem volt terhére a munkatársainak, ugyanakkor nehezebb volt vele, mint korábban, mert hamarabb elfáradt, de ugyanúgy viccelődött, mint korábban, mondta el a színésznő.

Imrének hihetetlen agya volt, az egész darabot tudta kívülről. Nem lehetetett hibázni, ugyanis akkor piszkálta az embert, emlékezett Pécsi Ildikó. Ugyanakkor soha nem volt sértő, vagy bántó, valószínűleg ezért szerette őt mindenki.

A Kossuth-díjas színésznő hangsúlyozta: a népszerű művész több embernek lesz pótolhatatlan, a nézőknek, a kollégáknak, akik örülnének annak, ha továbbra is viccelődne és ugratná őket.

Kedden este a Magyar Televízió és az RTL Klub is Antal Imrére emlékezik. Az MTV-n este 20.10 perctől láthatnak a nézők egy ötvenperces összeállítást a népszerű műsorvezetőről. Az RTL Klubon a Vészhelyzet című kórházi sorozat helyett, este 21.15 perctől emlékeznek meg a sokoldalú művészről.

Antal Imrét a Magyar Televízió saját halottjának tekinti, temetéséről később intézkednek.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!