Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.03.20. 10:22

A nap előfizetője: Csiszér Dezső

<p>Nyíregyháza - Kedvencünk a havonta megjelenő Bulvár magazin, egyszerre tartalmas és szórakoztató. Napközben és otthon is rá-rápillantunk a Szabolcs Online internetes portálra, így nem maradunk le semmiről – mondta el előfizetőnk.</p>

– A nyíregyházi Csiszér Dezső évtizedek óta olvasója a Kelet-Magyarországnak. Előfizetői hűségét gazdag ajándékcsomaggal köszönte meg nemrégiben szerkesztőségünk.
– 1974 óta élek Nyíregyházán a feleségemmel, azóta jár a Kelet. Elég korán kézbesítik, de nekünk csak délután, munkánk végeztével van időnk fellapozni. Érdekelnek a helyi és megyei hírek, a régió, a nagyvilág történései, és szívesen látom viszont kedvenc napilapomban a Kölcsey gimnáziumról szóló írásaimat is. Feleségem, Márta hozzám hasonlóan elfoglalt, de mindig szakít időt a Kelet-Magyarországra, főképp az oktatással foglalkozó cikkek érdeklik. Kedvencünk a havonta megjelenő Bulvár magazin, egyszerre tartalmas és szórakoztató. Napközben és otthon is rá-rápillantunk a Szabolcs Online internetes portálra, így nem maradunk le semmiről – mondta el előfizetőnk.
- Palicz István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!