Éttermi szokásaikról kérdeztük a debrecenieket

Éttermi szokásaikról kérdeztük a debrecenieket
© Fotó: AFP/ Fred Tanneau
Debrecen – Milyen gyakran jár étterembe? Tettük fel a kérdést az utca emberének.

– Mi két- vagy háromhetente jutunk el étterembe a családommal, de a különlegesebb eseményeket is ott ünnepeljük általában. Barátokkal nem járok – nyilatkozott Gyúró Lili.

gy%c2%a6r-lili
Gyúró Lili

– Legfeljebb havonta, a családdal, de általában ennél ritkábban, ha valamilyen esemény van. A barátaimmal nem szoktam járni, velük esetleg gyorsétkezdében kötünk ki – jelentette ki Egri Gyöngyvér.

egri-gyangyver
Egri Gyöngyvér

Herbák Anna elmondta, születésnapokat, névnapokat, évfordulókat szoktak effajta vendéglátóhelyen ünnepelni a családdal, viszont legközelebb a barátaival megy, mivel ő tartja a születésnapját.

herbik-anna
Herbák Anna

– Fontosabb alkalmakra tervezünk étteremlátogatást a családommal, a barátaimmal csak nagyon ritkán, inkább máshová ülünk be szórakozni vagy beszélgetni – válaszolta Dankó Viktória.

dank-vikt-ria
Dankó Viktória

– Havonta legalább egyszer megfordulunk étteremben a barátokkal, de ezek általában különleges alkalmak. Hétköznap én magam főzök, vagy simán csak házhoz rendelek valamit gyors­éttermekből – mondta Varga Zsolt.

varga-zsolt
Varga Zsolt

Kiss Sándor kijelentette: ő a családjával és a barátaival is szívesen elmegy étterembe legalább egy hónapban egyszer, a napi étkezést pedig főzéssel vagy rendeléssel oldja meg ő is.

kiss-sindor
Kiss Sándor

HBN | Fotók: Molnár Péter