Tömegsport

2019.07.02. 14:37

Családi nappal ünnepeltek

Sikeres esztendő van a szoboszlói egyesület háta mögött.

Fotó: HSE

Június 16-án egy programokkal, vendégekkel, és élményekkel dús családi nap formájában zárta le a több szempontból is sikeres szezont a Hajdúszoboszlói Sportegyesület (HSE). Volt is mit, hiszen egy igazán tartalmas év van a fürdővárosiak mögött: pénzügyileg és jogilag is sikerült az egyesületet stabilizálni a változások következtében.

Felújítottak

A szakosztálybővítési törekvések is sikeresek voltak, először az ökölvívó szakosztály kezdte meg működését Czirják András vezetésével, továbbá megalakult a petanque szakosztály, melyhez a szükséges pálya is időben megépült. A gyerekek nagy örömére létrejött az e-sport szakosztály, egy közösségi tér került kialakításra, valamint formálódik a város első e-sport-csapata is. Végül, de nem utolsósorban a cselgáncs szakosztály is útjára indult dr. Madarász Tamás olimpikon vezetésével.

Az egyesület számos fejlesztést hajtott végre nemcsak önerőből, hanem az MLSZ támogatásával is. Felújították a műfüves pályát, az élőfüves pályán kiépült a világítás, valamint hamarosan befejezik a nézőtér befedését. Kialakítottak egy rekortán kispályát, és megérkezett az egyesület új 9 fős kisbusza is. A virtuális térben is megújult az egyesület, új, naprakész honlap és Facebook-oldal áll a az érdeklődők rendelkezésére.

Mindenkit szívesen látnak

Marosi György Csongor, a HSE elnöke beszédében minden megjelentnek köszönetét fejezte ki az elmúlt évben elvégzett munkáért.

– A fejlődés nem áll meg, továbbra is azon fogunk dolgozni, hogy egy olyan sport­egyesületet építsünk, ahol mindenki közösségre lelhet, egy nagy család tagja lehet. A sikeres folytatáshoz minden szükséges eszközökkel rendelkezünk, a szakmai stáb felkészült, a lendületünket megőrizzük, és a továbbiakban is szeretettel várunk minden sport iránt érdeklődő nemcsak hajdúszoboszlói, de környékbeli sportbarátot is. Nagy örömmel tölt el, hogy Bodó Sándor, Csank János, Szellő Imre, Madarász Tamás vagy éppen Nagy Tamás személyében több neves szakember és olimpikon is megtisztelte a rendezvényünket – fogalmazott Marosi György Csongor.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában