dvsc

2019.05.27. 16:06

Egyelőre nincs döntés, marad-e Herczeg András

A közönségkedvenc szakember és a piros-fehér klubvezetés még nem egyezett meg a folytatásról.

Fotó: Kovács Péter

Kétéves szerződést írt alá 2017 nyarán Herczeg András, a DVSC vezetőedzője, amely a most véget ért bajnoki szezon után értelemszerűen lejárt. A szakvezető két esztendeje az utolsó forduló előtt beugrott edzőként és a Diósgyőr elleni győzelemmel benntartotta csapatát, majd a következő idényben már nem voltak kiesési gondjai a Lokinak, az ötödik helyen végzett a pontvadászatban.

Tárgyaltak

A tréner nagyjából változatlan kerettel vághatott neki a bajnokságnak tavaly, és több fiatalt beépítve a keretbe bravúrosan szerepelt: a Debrecen bronzérmet ünnepelhetett, és 2016 után újra kiléphet a nemzetközi porondra az Európa-liga első selejtezőkörében.

A gárda a jövő héten megkezdi a felkészülését, azonban egyelőre nem lehet biztosan tudni, milyen összetételű szakmai stáb vezetésével. Herczeg András ugyanis eddig még nem hosszabbította meg kontraktusát a Lokival, legalábbis hivatalos bejelentés még nem történt az ügyben. Információink szerint már folytak tárgyalások a vezetőség és a tréner között, de megegyezés még nincs. Pedig az idő sürget a kupaszereplés miatt.

Vinnék a csatárt?

Ugyancsak nem lehet pontosan tudni, hogy mi lesz a sorsa a fiatal cívisvárosi csatárnak, Zsóri Dánielnek. A Nemzeti Sport információ szerint a MOL Vidi FC szerződtetné a tizennyolc esztendős támadót, aki a Ferencvárosnak lőtt ollózós góljával robbant be a köztudatba februárban.

Az nso.hu szerint a játékos több klub figyelmét is felkeltette, és a székesfehérváriak tűnnek a leghatározottabb kérőnek. Állítólag Zsóri négy évre szóló szerződést írhat alá. Ugyanakkor akár az is opció lehet egyesek szerint, hogy a csatár aláír a Vidihez, majd kölcsönveszi a DVSC.

Az mindenesetre figyelmeztető jel lehet Zsóri Dániel számára, hogy az utóbbi időben a Debrecenből Székesfehérvárra igazolt Bódi Ádám, Varga József vagy Sós Bence sem sok sót evett meg a piros-kék klubnál.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában