Esti baleset Hajdúdorogon: felborult egy autó, az utas megsérült

Akt.:
Esti baleset Hajdúdorogon: felborult egy autó, az utas megsérült
© Fotó: police.hu
Hajdúdorog – A hajdúböszörményi rendőrök vizsgálják a baleset körülményeit – olvasható a police.hu-n.

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság vizsgálja annak a balesetnek a körülményeit, ami február 19-én 22 óra 35 perckor Hajdúdorogon, a Nánási utcában történt – közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság. A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi az általa vezetett személygépjárművel közlekedett, amikor járműve sebességét nem az út- és látási viszonyoknak megfelelően választotta meg, ennek köszönhetően elvesztette uralmát a gépkocsi irányítása felett, és az árokba sodródott, majd a tetejére borulva állt meg – írják. A baleset során a jármű utasa könnyű sérülést szenvedett. A közleményből kiderül: a beszerzett információk szerint sem a sofőr, sem utasa nem használta a biztonsági övet.

Fotó: police.hu

A rendőrség felhívja a járművezetők figyelmét, hogy mindig a közlekedési szabályokat betartva, a passzív biztonsági eszközöket használva közlekedjenek.


Hajdú-Bihar - A hajdúnánási rendőrök őrizetbe vették a sofőrt - áll a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében. Mint írják, a rendelkezésre álló adatok szerint egy hajdúnánási férfi február 18-án 23 óra 45 perc körül az általa vezetett személygépkocsival közlekedett a 3317-es számú ú...