Esport-csapatot alapított a Loki

Esport-csapatot alapított a Loki
© Fotó: dvsc.hu
Debrecen – A DVSC esport-klubja a Fifa 18-as Pro Club magyar bajnokságban indul.

November 17-én a megalakult a DVSC esport-csapata, melynek két vezetője Lovász Tamás és Majer Gábor lett. A megállapodáson jelen volt Majer Péter (Petya), Fekete Florin (Floo), illetve Majer Gábor (Gabem), akik a DVSC Futball Zrt. marketingvezetőjétől, Jeney Domokostól átvették a hivatalos mezeket.

– A DVSC cégvezetőjével, dr. Róka Gézával egyeztetve több hónapja vettem fel a kapcsolatot a B-közép egyik volt oszlopos tagjával, Lovász Tamással, valamint Majer Gáborral, velük kezdtem meg az Esport csapat kialakítását – nyilatkozta a DVSC honlapjának Jeney Domokos. – Egymást követték a toborzások, mire kialakult a jelenlegi keret, mely 16 főből áll, de a jövőben is lesz lehetőség a csapatba való bekerülésre. Célunk az esport világában tovább népszerűsíteni klubunkat. Újonnan alakult csapat lévén jelenleg csak a másodosztályban kaptak indulási jogot, de a cél egyértelműen az azonnali feljutás.

A DVSC Esport csapatának megalakult a hivatalos Facebook-oldala is, amelyen online élő közvetítések mellett a szurkolók folyamatosan követhetik az aktuális híreket.

Címkék: , , ,


További hírek a Sport kategóriából