Esküvői fotópályázat a Hajdú Online-on

Akt.:
Esküvői fotópályázat a Hajdú Online-on
© Illusztráció: Pixabay
Debrecen – Kényeztető wellnesshétvége a legjobbnak bizonyuló fényképen szereplő pár jutalma.

Érdemes részt venni a Hajdú Online-on szeptember 21-én kezdődő esküvői fotópályázaton. A legtöbb szavazatot összegyűjtő páros jutalma egy 2 személyes, 2 éjszakára szóló, kényeztető wellnesshétvége lesz.

Feltöltés, aztán szavazás

A nyereményjátékban azok a párok vehetnek részt, amelyek 2017. január 1-je után esküdtek (Hajdú-Bihar megye szülöttei vagy itt élnek), jelenleg is házasok, és a Hajdú Online nyitóoldalán az erre létrehozott online adatlapot kitöltötték, azon keresztül az esküvői fotójukat feltöltötték.

A fotókat a Hajdú Online felületén egy arra létrehozott oldalra töltik fel, megjelölve a fotón szereplő versenyző házaspár mindkét tagjának nevét. Szavazatnak a képre leadott voks számít. Az nyeri a wellnesshétvégét, aki a megadott határidőig a legtöbb voksot szerzi. A fényképeket október 7-én délig várjuk, szavazni folyamatosan, október 15-én éjfélig lehet.

Digitális Napló előfizetés

A szavazók sem maradnak jutalom nélkül, a regisztrálók között kisorsolunk hármat, akik Napló-ajándékcsomagot és negyedéves Digitális Napló-előfizetést nyernek. A lájkolók részvételének feltétele, hogy az erre létrehozott online adatlapot kitöltsék, ahol meg kell adniuk az adataikat és azt, hogy melyik párra adták le a voksukat.


A kép illusztráció
Hajdú-Bihar - Mostantól egészen október 15-én éjfélig lehet szavazni a Hajdú Online esküvői fotópályázatára folyamatosan beérkező képekre. A legtöbb voksot begyűjtő pár kényeztető wellness-hétvégét nyer. Ám szavazni is érdemes! A voksoláshoz szükséges egy rövid regisztráció, amivel a szavazó auto...