Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on – Bemutatkozik a Pásztor házaspár

Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on – Bemutatkozik a Pásztor házaspár
Miskolc – Tóparton, kastélykertben, vízesés tövében, motor nyergében, vagy épp egy napraforgó tábla közepén – többek között ilyen helyszíneket választottak életük egyik legboldogabb napjának megörökítéseként az ifjú párok. Ezeket a fotókat olvasóink is megtekinthetik mi több, szavazhatnak is a kedvencekre a Borsod Online esküvői fotópályázatán. Hogy mi lehet a története egyik-másik különleges helyszínen készült képnek? Sorozatunkban erre keressük a választ.

Pásztor-Forgó Veronika és Pásztor Norbert 2006 novemberében, tinédzserként ismerkedett meg – Sátoraljaújhelyen, a barátaik révén. A kapcsolatuk kissé viharosan indult, ugyanis 2 és fél év után különváltak útjaik, majd néhány év elteltével rájöttek, hogy egymáshoz tartoznak, így újból egy párként folytatták – azóta is elválaszthatatlanok.

Az eljegyzésük tavaly októberben, Veronika születésnapján volt. Norbert mindent megtervezett előre, amiről Veronika persze semmit nem tudott. Aznap felkereste párját a munkahelyén, aki emiatt egy kicsit meg is volt lepődve. Egy kis falusi étterembe mentek, Veronika születésnapi ebédnek gondolta és Norbert próbálta is annak álcázni, még az sem tűnt fel neki, hogy csak az ő asztaluknál gyújtottak gyertyát. Norbert nagyon alapos volt, beavatta a lány főnökét, az étterem dolgozóit is – Veronikán kívül mindenki tudott a lánykérésről. A leendő menyasszony azért mégis sejtett valamit, ugyanis evés közben elkapta párja pillantását, aki az ő tányérjába nézett, és megkérdezte, hogy van-e valami különös a tányérjában. Norbert erre kissé cinikusan azt válaszolta, hogy „Miért, azt hiszed, hogy gyűrűt rejtettem az ételedbe?”. Ennek hallatán ő egy kissé elszomorodott, de Norbert azonnal folytatta is: „Ott nem fogsz találni gyűrűt, mert itt van!” – és nyújtotta is felé a nyitott díszdobozban a gyűrűt. A nagy kérdésre válaszként Veronika csak bólogatott, mert a sírástól nem jutott szóhoz, de miután felocsúdott, azonnal igent mondott. Norbert pedig egy szál vörös rózsával és egy nagy öleléssel koronázta meg az eljegyzést.

Az esküvőt idén augusztus 11-én tartották, amihez igazi mesebeli helyszínt választottak: a füzérradványi Károlyi-kastélyt és csodálatos angolparkját.
A fotózásról az egyik legemlékezetesebb pillanat számukra az volt, mikor Norbert felült a halastavat átívelő híd kőkorlátjára, Veronika a hídon állva ölelte, miközben ránézett a fotósra és komoly arccal azt kérdezte: „Ledobjam?”, mire a fotós elnevette magát és azt mondta: „Inkább ne!”. Aztán Veronika is elnevette magát és azt mondta, hogy ő az uszályára gondolt.


eskuvoi-fotopalyazat2


Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on
Miskolc - Mostantól egészen október 15-én éjfélig lehet szavazni a Borsod Online esküvői fotópályázatára folyamatosan beérkező képekre. A legtöbb voksot begyűjtő pár kényeztető wellness-hétvégét nyer. Ám szavazni is érdemes! A voksoláshoz szükséges egy rövid regisztráció, amivel a szavazó automat...

Miskolc - Kényeztető wellnesshétvége a legjobbnak bizonyuló fényképen szereplő pár jutalma. Érdemes részt venni a lapunk hírportálján, a Borsod Online-on augusztus 17-én kezdődő esküvői fotópályázaton. A legtöbb szavazatot összegyűjtő páros jutalma egy 2 személyes, 2 éjszakára szóló, kényeztető w...