Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on – Bemutatkozik a Gáspár-Lipcsei házaspár

Akt.:
Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on – Bemutatkozik a Gáspár-Lipcsei házaspár
Miskolc – Tóparton, kastélykertben, vízesés tövében, motor nyergében, vagy épp egy napraforgó tábla közepén – többek között ilyen helyszíneket választottak életük egyik legboldogabb napjának megörökítéseként az ifjú párok. Ezeket a fotókat olvasóink is megtekinthetik mi több, szavazhatnak is a kedvencekre a Borsod Online esküvői fotópályázatán. Hogy mi lehet a története egyik-másik különleges helyszínen készült képnek? Sorozatunkban erre keressük a választ.

Gáspár Nikoletta és Lipcsei István 2015 nyarán ismerkedett meg egy gyárudvaron.
A lány egyik ismerőse éppen targoncás állást keresett, neki próbált segíteni, így odament a műszak előtt Istvánhoz, és megkérdezte tőle, hogy ő tudna-e segíteni, van-e náluk betöltetlen munkahely. Abban a percben, amikor szóba elegyedtek, eldőlt minden, első látásra szerelem volt.

Ezután beszélgetni kezdtek, elmentek kávézni, a többi pedig már jött magától, majd lassan összecsiszolódtak egy párrá.
Nikolettának van egy kisfia, az ő születésnapi partiján kérte meg István kedvese kezét – 2016 augusztusában, ami igencsak meglepte őt, egyáltalán nem számított rá.

Idén augusztus 11-én pedig, majdnem napra pontosan az eljegyzés után két évvel, megtartották az esküvőt.
Azért esett a választásuk erre a dátumra, mert Istvánnak 9-én, Nikoletta kisfiának pedig 13-án van a születésnapja, így pontosan a kettő közé esett a nagy nap.

A fotók Miskolcon, a Városháztéren készültek a házasságkötést megelőző utolsó negyed órában. Már-már el is maradt, szinte lemondtak róla, hogy készülnek képek, ugyanis a fotós nem volt sehol, mikor végül az utolsó pillanatban betoppant a fényképész. Mint kiderült, nem tudott hamarabb menni, mert késett a vonata. Így leginkább pillanatképeket sikerült készíteni, de mégsem maradtak kézzelfogható emlékek nélkül – az egyik ilyen, számukra kedves fotóval neveztek a versenyre.


eskuvoi-fotopalyazat2


Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on
Miskolc - Mostantól egészen október 15-én éjfélig lehet szavazni a Borsod Online esküvői fotópályázatára folyamatosan beérkező képekre. A legtöbb voksot begyűjtő pár kényeztető wellness-hétvégét nyer. Ám szavazni is érdemes! A voksoláshoz szükséges egy rövid regisztráció, amivel a szavazó automat...

Miskolc - Kényeztető wellnesshétvége a legjobbnak bizonyuló fényképen szereplő pár jutalma. Érdemes részt venni a lapunk hírportálján, a Borsod Online-on augusztus 17-én kezdődő esküvői fotópályázaton. A legtöbb szavazatot összegyűjtő páros jutalma egy 2 személyes, 2 éjszakára szóló, kényeztető w...