Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on – Bemutatkozik a Galyas házaspár

Akt.:
Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on – Bemutatkozik a Galyas házaspár
Miskolc – Tóparton, kastélykertben, vízesés tövében, motor nyergében, vagy épp egy napraforgó tábla közepén – többek között ilyen helyszíneket választottak életük egyik legboldogabb napjának megörökítéseként az ifjú párok. Ezeket a fotókat olvasóink is megtekinthetik mi több, szavazhatnak is a kedvencekre a Borsod Online esküvői fotópályázatán. Hogy mi lehet a története egyik-másik különleges helyszínen készült képnek? Sorozatunkban erre keressük a választ.

Galyas-Beluscsák Beatrix és Galyas László már lassan 9 éve, hogy egy párt alkotnak, ebből közel 4 éve együtt is élnek, és van egy két éves huncut kislányuk.
2009-ben ismerkedtek meg közös barátok által. Az első találkozástól kezdve minden nap beszéltek, olykor egészen hajnalig, mire azon kapták magukat, hogy már nem tudnak egymás nélkül meglenni – már akkor tudták, hogy ez a kapcsolat hosszú távra fog szólni.

Az eljegyzésük 5 éve történt egy családi összejövetelen, Mikuláskor, egy roppant aranyos szituációban. Erre az alkalomra a keresztlányuknak hívtak egy Mikulást, aki odaadta neki a kis piros csomagokat. A végén, mikor már azt úgy tűnt, a vén szakállas hazamegy, Beatrix nagy meglepetésére magához hívta, és mondta, hogy üljön az ölébe, mert van számára is egy ajándék. A lány hirtelen nagyon zavarba jött, mert egyáltalán nem számítottam rá, hogy neki is szerepe lesz az este folyamán. Aztán a Mikulás kezébe adott egy csomagot, ami persze jó alaposan be volt csomagolva, mikor kibontotta, látta, hogy a dobozban egy szál rózsa van, annak a tetején pedig egy gyűrű, amit először észre sem vett. Ezután odalépett László, és megkérte a kezét szóban is.

Az esküvőt augusztus elején tartották Ózdon, egy csodás nyári napon. Életük egyik legszebb napjaként emlékeznek rá, minden úgy sikerült, ahogyan eltervezték, sőt még felül is múlta az elképzelésüket. Nem voltak sokan, csupán a szűk család és a barátok voltak jelen, de számukra így volt remek a hangulat – mindenki nagyon jól érezte magát, olyannyira, hogy másnap reggelig tartott a mulatság. Beatrix legszívesebben minden nap átélné ezt a csodás napot.

A fotózás helyszíne az ózdi Csónakázó tó volt. Mindenféleképp természetben készült képeket szerettek volna és a gyönyörű zöld táj, a tóban úszkáló kacsák miatt esett erre a választásuk. Illetve sokat sétálnak itt a kislányukkal is, ezért remélték, hogy szép napos idő lesz és ki tudnak menni oda fényképezkedni a kislánnyal együtt, ami a kép tanúsága szerint így is történt.


eskuvoi-fotopalyazat2


Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on
Miskolc - Mostantól egészen október 15-én éjfélig lehet szavazni a Borsod Online esküvői fotópályázatára folyamatosan beérkező képekre. A legtöbb voksot begyűjtő pár kényeztető wellness-hétvégét nyer. Ám szavazni is érdemes! A voksoláshoz szükséges egy rövid regisztráció, amivel a szavazó automat...

Miskolc - Kényeztető wellnesshétvége a legjobbnak bizonyuló fényképen szereplő pár jutalma. Érdemes részt venni a lapunk hírportálján, a Borsod Online-on augusztus 17-én kezdődő esküvői fotópályázaton. A legtöbb szavazatot összegyűjtő páros jutalma egy 2 személyes, 2 éjszakára szóló, kényeztető w...