Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on – Bemutatkozik a Fazekas házaspár

Akt.:
Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on – Bemutatkozik a Fazekas házaspár
Miskolc – Tóparton, kastélykertben, vízesés tövében, motor nyergében, vagy épp egy napraforgó tábla közepén – többek között ilyen helyszíneket választottak életük egyik legboldogabb napjának megörökítéseként az ifjú párok. Ezeket a fotókat olvasóink is megtekinthetik mi több, szavazhatnak is a kedvencekre a Borsod Online esküvői fotópályázatán. Hogy mi lehet a története egyik-másik különleges helyszínen készült képnek? Sorozatunkban erre keressük a választ.

Fazekasné Erős Krisztina és Fazekas József 6 évvel ezelőtt ismerkedett meg egymással a munkahelyükön. Krisztina egy cukrászüzemben dolgozott, ahová később József is jelentkezett, első látásra szimpatikusak voltak egymásnak. Bár eltérő beosztásban dolgoztak, mégis sikerült időt szakítaniuk a találkozásokra, ismerkedésre.

Az eljegyzésüket rendhagyó módon megelőzte az esküvő dátumának kitűzése és szervezése, ugyanis ebben az évben már elkezdték tervezni a közös életüket, ennek első állomásaként az egybekelést. Ezt követően áprilisban együtt néztek ki egy szép karikagyűrűt, így a lánykérés is megtörtént.

Idén nyáron meg is tartották a lakodalmat, mégpedig június 23-án, ugyanis fontos volt számukra, hogy az esküvőjük dátuma kötődjön valamihez. Ezért úgy döntöttek, hogy ha a megismerkedésük dátuma szombatra esik, akkor az lesz az esküvő időpontja is. Nem tudni, hogy a sors vagy a véletlen keze volt-e benne, de 23-a szombati nap volt, így a megismerkedésük után napra pontosan hat évvel össze is házasodtak.

A fotózás a golopi kastélyban volt, a helyszín nagyon megtetszett a párnak, ahol nem mindennapi fotók készültek, ahogyan azt eredetileg is szerették volna.
Mivel Krisztina évek óta motorozik, elengedhetetlen volt számára, hogy az esküvőn is része legyen valamilyen módon, ahogyan Józsefnek a horgászat a szenvedélye, ami a tortájukon köszönt vissza, ezért egy BMW R1200GS motoron fotózódtak.

Visszatekintve kedves emlékekké szelídült azoknak a váratlan eseményeknek a sora, amelyek övezték a nagy napot és rosszul is elsülhettek volna.
A motoros fotózás és a gyalogos nászmenet miatt remélték, hogy elkerüli őket az eső – szombat reggeltől azonban megállás nélkül zuhogott. Krisztina már a fodrásznál ült, de csak nem akart elállni a zuhé, végül szerencsére mégis kiderült az ég. Azonban később, a fotózás utolsó képkockájánál ismét elkezdett esni, ami a kikérő végéig tartott, így csak nem úszták meg, majd a nászmenet újra verőfényes napsütésben indult el a szertartások helyszínére. Végül szerencsére semmi nem árnyékolta be életük legszebb napját.


eskuvoi-fotopalyazat2


Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on
Miskolc - Mostantól egészen október 15-én éjfélig lehet szavazni a Borsod Online esküvői fotópályázatára folyamatosan beérkező képekre. A legtöbb voksot begyűjtő pár kényeztető wellness-hétvégét nyer. Ám szavazni is érdemes! A voksoláshoz szükséges egy rövid regisztráció, amivel a szavazó automat...

Miskolc - Kényeztető wellnesshétvége a legjobbnak bizonyuló fényképen szereplő pár jutalma. Érdemes részt venni a lapunk hírportálján, a Borsod Online-on augusztus 17-én kezdődő esküvői fotópályázaton. A legtöbb szavazatot összegyűjtő páros jutalma egy 2 személyes, 2 éjszakára szóló, kényeztető w...