Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on – Bemutatkozik a Farkas házaspár

Akt.:
Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on – Bemutatkozik a Farkas házaspár
Miskolc – Tóparton, kastélykertben, vízesés tövében, motor nyergében, vagy épp egy napraforgó tábla közepén – többek között ilyen helyszíneket választottak életük egyik legboldogabb napjának megörökítéseként az ifjú párok. Ezeket a fotókat olvasóink is megtekinthetik mi több, szavazhatnak is a kedvencekre a Borsod Online esküvői fotópályázatán. Hogy mi lehet a története egyik-másik különleges helyszínen készült képnek? Sorozatunkban erre keressük a választ.

Farkas Istvánné Barbara és Farkas István kilenc évvel ezelőtt ismerkedett meg, amikor közös baráti társaságba sodorta őket az élet. Kapcsolatuk kicsit bonyolultan indult, sok viszontagságon át vezetett az út a szerelemig, majd a házasságig.

Az eljegyzés másfél évvel a megismerkedésük után történt Horvátországban, ahol együtt nyaraltak István testvérével és az ő párjával. A lánykérés romantikus volt: egy kilátóhoz sétáltak fel, s mikor a tetejére értek, István előállt a nagy kérdéssel. A lány számára teljes meglepetés volt, de természetesen nem tudott nemet mondani erre.

Az esküvőt idén nyáron, augusztus 11-én tartották – a szertartás Sajószentpéteren volt, ugyanis Barbara odavalósi, a lagzi pedig Edelényben. Azért döntöttek így, mert a nagyszabású, 80 fős esküvőre sok rokont és barátot hívtak meg, akik sokfelé laknak a megyében, így ez a köztes megoldás született, hogy mindenkinek kényelmes legyen.

Esetükben nem volt a mostanában divatos kreatív vagy műtermi fotózás, mert nem szerettek volna beállított képeket, inkább a spontaneitásra törekedtek. Így hívtak egy fotóst, akit megkértek, hogy a pillanatokat kapja el, úgy szerették volna viszontlátni magukat a fotókon, ahogyan történt, nem pedig beállított pózokon. A kép, amellyel neveztek, épp akkor készült, amikor kijöttek a templomból, boldog mosollyal az arcukon, a násznép pedig a szokásoknak megfelelően rizst dobált az ifjú párra.


eskuvoi-fotopalyazat2


Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on
Miskolc - Mostantól egészen október 15-én éjfélig lehet szavazni a Borsod Online esküvői fotópályázatára folyamatosan beérkező képekre. A legtöbb voksot begyűjtő pár kényeztető wellness-hétvégét nyer. Ám szavazni is érdemes! A voksoláshoz szükséges egy rövid regisztráció, amivel a szavazó automat...

Miskolc - Kényeztető wellnesshétvége a legjobbnak bizonyuló fényképen szereplő pár jutalma. Érdemes részt venni a lapunk hírportálján, a Borsod Online-on augusztus 17-én kezdődő esküvői fotópályázaton. A legtöbb szavazatot összegyűjtő páros jutalma egy 2 személyes, 2 éjszakára szóló, kényeztető w...