Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on – Bemutatkozik a Csomós házaspár

Akt.:
Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on – Bemutatkozik a Csomós házaspár
Miskolc – Tóparton, kastélykertben, vízesés tövében, motor nyergében, vagy épp egy napraforgó tábla közepén – többek között ilyen helyszíneket választottak életük egyik legboldogabb napjának megörökítéseként az ifjú párok. Ezeket a fotókat olvasóink is megtekinthetik mi több, szavazhatnak is a kedvencekre a Borsod Online esküvői fotópályázatán. Hogy mi lehet a története egyik-másik különleges helyszínen készült képnek? Sorozatunkban erre keressük a választ.

Csomósné Orosz Ramóna és Csomós Bence szerelme tinédzserkorukban kezdődött: Ramóna 15, Bence pedig 16 éves volt, mikor a sárospataki Hild téren a buszra várva először megpillantották egymást. Szerelem volt első látásra. A lány bátran kezdeményezett, kiderítette a fiú nevét, megkereste a közösségi oldalon, és beszélgetni kezdtek – kiderült, hogy ugyanabból a faluból, Tiszakarádról származnak.
Első randevújuk az iskolakertben volt, lévén még középiskolába jártak, amikor megismerkedtek, amit sok másik követett. Szinte minden nap együtt voltak, mind jobban megismerték egymást, így az érzéseik is egyre erősebbé váltak. Hatalmas terveket szövögettek közösen, amiket azóta meg is valósítottak.

Már négy éve jártak együtt, amikor 2016-ban, újévkor megtörtént a rögtönzött eljegyzés, ugyanis teljesen spontán úgy döntöttek, hogy bemennek egy ékszerüzletbe, és gyűrűt vesznek. Ki is választották, majd hazamentek és bejelentették a családnak a nagy hírt.

Két évnyi szervezést követően pedig ez év júniusának végén, egy csodás nyári napon egybekeltek.
A lagzi szűkebb családi-baráti körben, de igazán fergeteges hangulatban zajlott.

A fotózás helyszínül a sárospataki várkertet választottak, ahol nagyon sokat randevúztak, és megtalálták a nyugalmat. A fotózás előtt Ramóna nem érezte jól magát, gyomorfájástól szenvedett, így nem volt teljesen felhőtlen a fényképezkedés, de erőt vett magán, és igyekezte kihozni magából a maximumot. Rosszulléte ellenére is sokat nevettek, és visszagondolva, szép emlék az egész nap.


eskuvoi-fotopalyazat2


Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on
Miskolc - Mostantól egészen október 15-én éjfélig lehet szavazni a Borsod Online esküvői fotópályázatára folyamatosan beérkező képekre. A legtöbb voksot begyűjtő pár kényeztető wellness-hétvégét nyer. Ám szavazni is érdemes! A voksoláshoz szükséges egy rövid regisztráció, amivel a szavazó automat...

Miskolc - Kényeztető wellnesshétvége a legjobbnak bizonyuló fényképen szereplő pár jutalma. Érdemes részt venni a lapunk hírportálján, a Borsod Online-on augusztus 17-én kezdődő esküvői fotópályázaton. A legtöbb szavazatot összegyűjtő páros jutalma egy 2 személyes, 2 éjszakára szóló, kényeztető w...