Esküvő Star Wars módra

Esküvő Star Wars módra
Egyre több olyan házasodni vágyó akad, akik nem elégszenek meg a hagyományos esküvővel, és valami különlegességre várnak.

Legutóbb egy Shreknek öltözött pár fogadott egymásnak örök hűséget, előtte pedig az ifjú pár és a koszorúslányok is különböző Disney mesefigurának öltöztek.

Nézze meg a képeket ide kattintva!

Most egy brit menyasszony és vőlegény ismerősei döntöttek úgy, hogy meglepetésből tematikus esküvőt rendeznek. Így kapott az ifjú pár lézerkardot az esküvői torta felvágásához és a barátok meghívtak pár klónt és magát Darth Vedert is az esküvőre. A téma természetesen a Star Wars volt.

A 31 éves vőlegény, Richard és a 33 éves menyasszony Sarah mindketten imádják a Star Wars filmeket, és mindkettőjüknek Luke Skywalker, illetve Darth Veder a kedvence. Így egy pillanatig sem volt kétséges barátaik számára, hogy az esküvői fogadásukon meg kell jelenniük a film karaktereinek is, hiszen annyira szorosan kötődnek a pár mindennapjaihoz, miért pont életük legkülönlegesebb eseményeiből maradnának ki?

Richard elmondta, hogy számára ez a közös bevonulás volt a nagy nap legemlékezetesebb pillanata. Ugyanis amikor elindultak a kertben rendezett ünnepségre, hirtelen ott termett Darth Veder és számos katona, akik „letartóztatták” az ifjú párt.

Az esküvő végül fergetegesre sikerült, és a pár kétéves lánya végül még lézerkardozhatott is a különös vendégekkel.

– MON –