Esélyeshez méltón kiütötte ellenfelét a Berettyóújfalu

Újabb MVFC-győzelem született
Újabb MVFC-győzelem született - © Fotó: archív
Berettyóújfalu – Sima, 11-2-es győzelmet arattak a Csömör felett Turzó József tanítványai.

A Rubeola FC Csömör látogatott a férfi futsal NB I. alapszakaszának utolsó előtti, 17. fordulójában Berettyóújfaluba. Az előző körben az MVFC meglepetésre 2-1-re kikapott a Veszprémtől, így mindenképp javítani kellett a Mezei-Vill gárdájának – sikerült is, hiszen esélyt sem adtak az ellenfélnek Lovas Norberték, akik 11-2-es sikert arattak.

Már a harmadik percben vezetéshez jutottak a hazaiak, Szabó Péter kezdte meg a gólgyártást. Nem sokkal később Rábl János növelte az előnyt, majd Szabó duplázott, végül pedig Sánta János is betalált, így félidőben már 4-0-ra vezetett az Újfalu.

Szünet után ott folytatták a vendéglátók, ahol abbahagyták, a 27. minutumban már 7-0-ra húzott el az MVFC. Ezt követően szépíteni tudtak a vendégek, 7-2-re módosult az állás, azonban a végjátékban még további négy gólt rámoltak be Dávid Richárdék, akik esélyeshez méltón, gólzáport hozó meccsen, megérdemelten, 11-2-re nyertek.

A zárófordulóban, február 16-án, hétfőn 19 órától az Újszegedi TC otthonába látogat a Turzó-gárda, mely előtte még a Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóján is megmérkőzik szerdán 19.30-tól a BME ellen.

HBN

A tények

MVFC-Berettyóújfalu – Rubeola FC Csömör 11-2 (4-0)

Berettyóújfalu, Pálfi István Rendezvénycsarnok, 200 néző, vezette: Kormányos II. Gábor

MVFC: Tihanyi Csaba – Nagy Tamás, Rábl János, Dávid Richárd, Lovas Norbert. Csere: Mezei Dávid, Komáromi Péter, Gál István, Sánta János Attila, Trencsényi János, Szabó Péter, Faragó Lajos. Edző: Turzó József

Rubeola FC: Varsányi Áron – Józsa Tamás, Szűcs Attila, Jenei Ottó, Tihanyi Ármin. Csere: Tősér Gábor, Juhász Máté, Takó Csaba, Gyárfás Tamás. Edző: Takó Csaba

Gól: Dávid Richárd (26., 27., 38.), Lovas Norbert (26., 39.), Szabó Péter (3., 8.,), Gál István (38., 40.), Rábl János (8.), Sánta János Attila (12.), illetve Takó Csaba (33.), Józsa Tamás (37.)

Sárga lap: Rábl János (34.)