Helyi közélet

2008.08.29. 16:51

Pótvizsga vagy osztályozó

<p>Nyírábrány, Nyíradony - A nyolc magántanulót osztályozó vizsgára hívtuk, ketten sikeresen továbbléptek, hatan igazolatlanul maradtak távol a vizsgáról.</p>

 A vakáció utolsó hetében nemcsak a pedagógusoknak kezdődött meg a munka, de országszerte számos általános iskolában azoknak a diákoknak is számot kellett adni tudásukról, akiknek tanév végéig nem sikerült teljesíteni a követelményeket.

– Iskolánkba 450 diák jár, egy-két tárgyból, főként reál tárgyakból, 9 felső tagozatos tett pótvizsgát, nyolcan sikeresen vizsgáztak, egy tanulónak meg kell ismételni az évet.

A nyolc magántanulót osztályozó vizsgára hívtuk, ketten sikeresen továbbléptek, hatan igazolatlanul maradtak távol a vizsgáról, nekik meg kell ismételni az évet – tájékoztatta lapunkat Szőllősi Lászlóné iskolaigazgató. Nyíracsádon 481 diákból nyolcan pótvizsgáztak egy-két tárgyból, hatan sikeresen, ketten azonban nem teljesítették a követelményeket.

Osztályozó vizsgát négy tanuló tett, ketten továbbléptek, ketten osztályt ismételnek – tudtuk meg Vereb Csaba iskolaigazgatótól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában