Értelmetlen érzelem

Értelmetlen érzelem
© A smartphone user shows the Facebook application on his phone in the central Bosnian town of Zenica, in this photo illustration, May 2, 2013. Facebook Inc said July 24, 2013 that revenue in the second quarter was $1.813 billion, compared to $1.184 billion in the year ago period. REUTERS/Dado Ruvic /Files (BOSNIA AND HERZEGOVINA - Tags: SOCIETY SCIENCE TECHNOLOGY BUSINESS)
Aki látta a Zuckerberg-filmet, és nosztalgiázhatott a Facebook születésén, meg van győződve róla, hogy a közösségi oldal ma is a csajok pofijának listázása. Igaz, már nemcsak a suliból, hanem az egész városból, világból. Csajok, pasik, nagyik és unokák is rákaptak, ki mire használja: lájkolja a sztárokat, feldob pár sütireceptet, megosztja a pénzeszsákokat, no meg szakértőileg kommentel, hogy mér ment hozzá a Szabó Zsófi ahhoz! Barak Beáta írása.

Mindenbe beleszólnak. Legyen az politika vagy bármi. Isten lássa a lelkem, nem vitatom a Kistelken Hallottam című csoportok fészkelődését, de könyörgöm, ott kell megkérdezni, ki tud vágóbirkát, kecsketejet meg zöld színű hajsprét? De komolyan, ilyenek vannak. A kinőtt ruhákat feltenni is buli. Ha végigpörgeted a lajstromot, két hazafias poszt meg néhány elkóborolt eb és örökbe adható macskosz felett aztán könnyen kifakadhatsz: „Menjetek a fenébe a tökéletes kis életetekkel!” Hát igen, a fészbukozás egyik veszélye a sok boldog ember és a makulátlan pillanatok látványa, míg te azon gondolkodsz, hogy le kéne vinni az egy főre eső ötezret háromra, mert így tuti nem lesz mindenkinek karácsonyi ajándéka.

– Barak Beáta –
hirdetés