“Értékes győzelmet értünk el”

Akt.:
“Értékes győzelmet értünk el”
© Fotó: Kovács Péter
Debrecen, Szombathely – A Haladás vs. DVSC (0-2) OTP Bank Liga-mérkőzés után a két edző, Horváth Ferenc és Herczeg András értékelte a látottakat.

Horváth Ferenc: Sok minden visszatükröződött ezen a mérkőzésen, ami a Haladás idényét jellemezte. Kihagytuk a tizenegyest, a Debrecen berúgta a szabadrúgást, mi kihagytuk a helyzeteinket, megpecsételte a csapat játékát. Nem volt egy rossz meccsünk, nekünk is voltak helyzeteink. Nem ez volt a rossz meccsünk, hanem az előzőek. A különbség az is volt, hogy mi kihagytuk 11 méterről, ők 22 méterről berúgták.

Herczeg András: Változatos jó mérkőzés volt, mindkét csapat igyekezett győzelemre játszani. Jól játszott a csapat. Ahhoz, hogy ez így alakult, kellett Nagy Sándor tizenegyes védése az első percben. A csapat több helyzetet dolgozott ki, gratulálok a fiúknak, jól játszottak, értékes győzelmet értünk el. Összességében jó teljesítményt nyújtott a gárda.


Idegenbeli győzelemmel búcsúzott a DVSC a 2018-as labdarúgó évtől; a Haladás ellen gyűjtötte be a három pontot. Már pénteken elutazott a debreceni gárda a szombat késő délután Szombathelyen, a Haladás ellen soron következő bajnoki labdarúgó mérkőzésére. A győzelmi esélyek mindenképpen a Loki mell...

Szombathely, Debrecen - A labdarúgó OTP Bank Liga 2018/2019-es szezonjának 18. fordulójában a Debreceni VSC csapata a Szombathelyi Haladás együtteséhez látogatott szombaton 17.00-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on! Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 18. forduló...