Értékes döntetlent értek el

Értékes döntetlent értek el
© Fotó: HBN
Debrecen – A debreceniek mindvégig hittek benne, hogy ki tudják egyenlíteni a Ferencvárossal szembeni hátrányukat.

A Gorupama Arénában rendezték meg az OTP Bank Liga 27. fordulójának rangadóját, a második helyen álló Ferencváros a 4. pozíciót elfoglaló DVSC-TEVA csapatát fogadta. A tízezer néző előtt lejátszott meccs 19. percében Pavlovic szerzett vezetést a hazaiaknak, amelyet a 89. minutumban Bódi Ádám szabadrúgásból lőtt gólja egyenlített ki.

Megvolt a hitük

– Úgy vélem, inkább értékes pontot szereztünk a jó erőkből álló FTC otthonában, mintsem elveszítettünk volna kettőt – értékelte az 1–1-es végeredményt hozó találkozót a Loki belső védője, Mészáros Norbert. – Az összecsapás elején nem sikerült azt játszanunk, amit megbeszéltünk, hátrányba is kerültünk az első félidő közepén. A gól után már jobban koncentráltunk, a második félidőben pedig még többet tettünk azért, hogy legalább egy pontot elvihessünk a fővárosból. Mindvégig hittünk benne, hogy be fogunk találni, szerencsére ez Bódi Ádi gyönyörű lövéséből sikerült is – mondta a hátvéd. Mivel a Paks – némileg meglepő – győzelmet aratott a Videoton fölött, két pontra megközelítette a DVSC-t a tabellán.

Szerdán Ligakupa

– Azon vagyunk, hogy a hátralévő fordulókban a lehető legtöbb pontot szerezzük meg, ebben az esetben ugyanis nem kell a paksiak teljesítményére is külön figyelnünk. Nem akarjuk, hogy bárki is megelőzzön minket a bajnokságban és a Ligakupában is szeretnék a legjobban nyújtani. Szerdán ez utóbbi sorozatban az MTK-t fogadjuk, ezért most az lesz a legfontosabb meccs a számunkra, az a célunk, hogy győzelemmel örvendeztessük meg a szurkolóinkat.

HBN-TN


Akaratos pontszerzés volt
A DVSC-TEVA kiegyenlítette a hátrányát és megérdemelten hozta ikszre a Fradi elleni rangadót.


Labdarúgó NB I – Hajrában mentett pontot a Debrecen a Ferencváros vendégeként
A Debrecen a hajrában szerzett góllal 1-1-es döntetlent ért el a Ferencváros vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójának vasárnapi első mérkőzésén.


HAON-ÉLŐ – Ferencváros vs. DVSC-TEVA 1-1 (1-0)
Budapest, Debrecen – A labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójában a DVSC-TEVA a Ferencvárosi TC csapatához látogatott vasárnap 16:30-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk portálunkon.Sporthírek