Értékelték a püspökladányi rendőrök munkáját

Értékelték a püspökladányi rendőrök munkáját
© Fotó: police.hu
Püspökladány – A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság és a Püspökladányi Rendőrkapitányság vezetője egyeztetett a járás képviselőivel.

A Püspökladányi Járási Hivatalban 2016. november 8-án rendezték meg a Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumot.

A fórumon Dr. Gyurosovics József r. dandártábornok, Hajdú-Bihar megye rendőrfőkapitánya értékelte a járás bűnügyi, közbiztonsági és közlekedésbiztonsági helyzetét, majd Aranyi István r. ezredes kapitányságvezető ismertette a Püspökladányi Rendőrkapitányság elért eredményeit.

A megbeszélésen részt vettek a rendőrkapitányság illetékességi területén található települések polgármesterei, Járási Hivatal vezetője, oktatási és szociális intézmények vezetői, valamint kisebbségi önkormányzatok, egyházak, polgárőr egyesületek képviselői is.

A résztvevők az értékeléseket követően kérdéseket tettek fel és egyeztettek a további eredményes, közös munka érdekében.

– police.hu –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés