Sport

2016.01.19. 17:18

Újvárosi tornagyőzelem Szlovákiában

Balmazújváros - Minden meccsét megnyerte a Füzesi Ferenc vezette Balmaz.

Balmazújváros - Minden meccsét megnyerte a Füzesi Ferenc vezette Balmaz.

Múlt hét elején kezdte meg a felkészülést a Kőnig-Trade Balmazújvárosi KK csapata, mely szombaton Szlovákiába utazott egy kétnapos tornára, a MŠK Považská Bystrica otthonába, ahova a szlovák SKP Bratislava és a cseh HBC Jicín gárdája volt még hivatalos.

Füzesi Ferenc alakulata igazán jól teljesített, hiszen mind a három mérkőzését megnyerte, ezzel pedig az első helyen zárta a küzdelemsorozatot. A házigazdákat 27–25-re, a Bratislava csapatát 38–22-re, míg a cseheket 30–16-ra múlták felül az újvárosiak. A torna legjobb kapusának a BKK saját nevelésű fiatal kapusát, Bagi Istvánt választották.

Jön a Kövesd

A férfi kézilabda NB I-ben jelenleg a hatodik helyen álló Balmaz csütörtökön 17.30-tól a Mezőkövesddel csap össze hazai pályán, majd pénteken a szlovákiai Tapolcsányba látogat, ahol az Agro Cup-on vesz részt. Az újvárosiak felkészülési programjában szerepel még egy január 29-i találkozó a Gyöngyös ellen.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!