Erre kattintottak a legtöbben csütörtökön

Erre kattintottak a legtöbben csütörtökön
Hajdú-Bihar – A mai nap vezérfonalát a debreceni közgyűlés döntései és vitatott napirendi pontjai adták, de ezeken kívül is bőven volt miről hírt adni.

Összefoglaljuk a debreceni közgyűlésen történteket
A Nagyerdei Kultúrpark igazgatói posztjának kérdése, utcanevek sorsa, és diákok, pedagógusok elismerései kerültek terítékre a debreceni közgyűlés csütörtöki ülésén.

kozgy


Szima Gábor közleménye a debreceni városvezetés és a DVSC közötti nézeteltérésről
Szima Gábor, a DVSC Futball Szervező Zrt. elnöke az alábbi közleményt adta ki a DVSC ügyeivel kapcsolatosan az elmúlt napokban megjelent hírekkel összefüggésben.

szima


Holnap rengetegen vehetik át diplomájukat az egyetemen
További karokon búcsúznak a végzett hallgatóktól e hét végén a Debreceni Egyetemen. Pénteken gazdasági, egészségügyi, jogi szakembereket, illetve fogorvosokat avatnak; névsorukat alább olvashatják.

diploma


Nyíltan beszél a Terápiás Házról az egyik ott dolgozó pszichiáter
Sok dolgot félreértelmezett az ombudsmani jelentés a Terápiás Ház pszichiátere szerint. Dr. Samu Erzsébet nyugdíjazás előtt állóként vállalta, hogy megszólal, tartva attól, hogy az ügy árt a betegeknek és dolgozóknak egyaránt és tönkreteszi az alapvetően nyugodt, jó légkörű intézményt.

terapias


A nemzetgazdasági miniszter adta át a bárándi tésztagyárat
A munkahelyteremtést nevezte a kormány legfontosabb céljának Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter Bárándon, ahol átadta az újrainduló tésztagyárat.

teszta


A Ferencváros tartott jobb főpróbát
A Loki kikapott a Fraditól, reméljük, az Európa Liga-selejtezőn jobban teljesít.

lokifoold


A rendőrség teleszórja traffival az egész Csapókertet
Rendszeres sebességellenőrzést végeznek a Csapókertben, ott is főleg a 30 kilométer/órás sebességkorlá- tozással érintett utakon a megyei rendőr-főkapitányság munkatársai.

csapo


Nyár végéig láthatjuk Munkácsy Golgotáját a Déri Múzeumban
Noha eredeti tervei szerint csütörtökön elszállíttatta volna Munkácsy Mihály Golgota című festményét a debreceni Déri Múzeumból tulajdonosa, Pákh Imre most mégis úgy döntött: nyár végéig haladékot ad a magyar állam képviselőinek a kép megvételével kapcsolatos tárgyalásokra.

golgota_

hirdetés