Egyperces

2007.12.14. 12:22

Tigrist a fa alá!

<p>„A tigrisnek nincs esélye nélküled!” - szól a nemzetközi természetvédelmi szervezet kampányának jelszava, ami által a WWF arra szeretne sarkalni mindnyájunkat, hogy segítsünk megmenteni a kihalás által fenyegetett ezt gyönyörű állatfajt. <A href="http://www.boon.hu/hirek/im:boon:newspaper-emtippek/cikk/tigrist-a-fa-ala/cn/boon-news-em_01-20071214-121055"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B>A szibériai tigrisekről</B></A>[.pdf - 91KB]</p>

„A tigrisnek nincs esélye nélküled!” - szól a nemzetközi természetvédelmi szervezet kampányának jelszava, ami által a WWF arra szeretne sarkalni mindnyájunkat, hogy segítsünk megmenteni a kihalás által fenyegetett ezt gyönyörű állatfajt.
Aki jelképesen örökbefogad egy szibériai tigrist, befizeti a szervezet számlájára a 10 ezer forintos adományt, névre szóló oklevelet, valamint egy plüss kistigrist kap (hogy tényleg legyen mit a fa alá tenni), és a jóleső tudattal gazdagodik, hogy tőle telhető módon tett valamit az állatvilág gazdagságának megóvása érdekében.
(Egyébként a korábbi hasonló, óriáspandás akció is tovább él.)

A WWF tigris-akciójának honlapja: www.wwf.hu/tigris

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!