Erősen indult a hét, és ezt bizonyítani is tudjuk

Erősen indult a hét, és ezt bizonyítani is tudjuk
Debrecen – Csúnya balhé volt vasárnap a Nagyállomáson, megnéztük, milyen meccsek várnak a Lokira, de láttunk a debreceni légtérben cikázó hőlégballonokat is. Összefoglaljuk a hét első napját.


Komoly tömegverekedés volt vasárnap a Nagyállomáson

Nyolcan mentek egymásnak, a bunyó után a rendőrök hat hajdúhadházi lakost vettek őrizetbe.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

Rangadók jönnek, a Lokinál rendeznék a sorokat

Vélhetően nem ilyen mérkőzésről álmodott a DVSC-TEVA 20 éves támadója, Bereczki Dániel, ha korábban az első, kezdőjátékosként megvívandó Loki-meccsére gondolt, mint amilyen végül sikeredett a Haladás elleni kilencven percből.

bereczki (1)


Videó: Így néz ki a hőlégballon-invázió Debrecennél

Nagy hőlégballonos összejövetel lesz Debrecenben és környékén augusztus 11. és 18. között, a résztvevők pedig már tesztelik is a cívisváros fölötti légteret. Két elég jó timelapse videót találtunk arról, hogyan gyakorlatoznak a hatalmas léggömbökkel, meg is mutatjuk őket.

holeg2


„Túl sok halált láttam” – Egy szíriai menekült megdöbbentő története

A 25 – ránézésre negyven – éves férfi július végén érkezett Magyarországra. A csontsovány szír fiatalt – aki fél a megtorlástól, és a neve elhallgatását kérte – nevezzük Nabilnak, nem könnyen hagyta hátra otthonát, családját, de mint mondta, túl sok halált látott, s félt, hogy előbb-utóbb őt is megölik.

Fotó: AFP Fotó: AFP ©

Megnéztük, hogy építik a karneváli virágkocsikat

A MÁV járműjavítójában szorgos kezek dolgoznak azon, hogy augusztus 20-ra elkészüljenek a karneváli virágkocsik. Idén tizenhat kompozíció vonul majd végig a városon.

viragkocsi


Mutatjuk, hol nem lesz áramszünet

Nem kellemes, ha a nagy hőségben órákig nem működik a légkondi, vagy mondjuk a hűtőszekrény. De az áramszolgáltató nyáron sem állhat le a karbantartással, s ez óhatatlanul áramkimaradással jár, amiről az E-on előzetesen a honlapján, illetve szórólapon értesíti az érintett területek lakosságát.

aramszunet


Ilyen részletesen még nem vették fel a debreceni éjszakát

Tessék kapaszkodni, jeget tenni a videokártyára és indulhatunk! Elkészült az első 4K felbontású felvétel a cívisváros éjszakájáról!

ejszaka


Furcsa szabályozás a közmunkaprogramban

Aki nem fogadja el az idénymunkára szóló ajánlatot, az saját magát duplán bünteti meg.

munka

hirdetés