Érkeznek az értesítők a helyiadó-fizetéshez

Debrecen – A polgármesteri hivatal megkezdte az egyenlegértesítők postázását, melyek a második félévi helyiadó-fizetési kötelezettségek teljesítéséhez nyújtanak segítséget.

A pénzforgalmi számlanyitásra nem kötelezett adózók átutalási postautalványt is kapnak, amelyen az összeg rovat kitöltetlen. A kitöltés előtt mindenki győződjön meg arról, hogy az összeget a megfelelő adónemre szóló csekken fizeti be. A pénzforgalmi számlanyitásra kötelezetteknek a fizetést átutalással kell teljesíteniük, ők nem kapnak csekket. Az értesítő a 2015. augusztus 10-i állapotnak megfelelően készült el. Értesítőt annak postáz a hivatal, akinek az összevont számlaegyenlege 100 forintnál nagyobb. A második félévi fizetési kötelezettségeket szeptember 15-ig lehet késedelmipótlék-mentesen megfizetni.

HBN0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés