Erkély és konyha is égett kedden Debrecenben

Erkély és konyha is égett kedden Debrecenben
© Fotó: katasztrófavédelem
Hajdú-Bihar – Nyírábrány környékén és a cívisvárosban akadt dolga a hajdú-bihari tűzoltóknak. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Kedd délelőtt kétszáz négyzetméteren égett a gaz és a bozótos Nyírábrány közelében. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Délben Debrecenben, a Gyergyó utcában egy hatodik emeleti lakás erkélyén berendezési tárgyak égtek. A debreceni hivatásos tűzoltók puttonyfecskendővel oltották el a tüzet, így az a lakásra nem terjedt át.

Debrecenben, a Cívis utcában egy lakásba kellett bejutniuk a tűzoltóknak. A debreceni egység gépezetes tolólétrán keresztül be tudott menni a lakásba, és a sérültet átadta a mentőszolgálatnak.

Egy hektáron égett a száraz avar és a gaz Nyírábrányban, a Rákóczi utcában. A nyírábrányi önkéntes és a debreceni hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal és egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Nyírábrányban a 48-as számú főúton foltokban égett a bozótos délután. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók avatkoztak be egy vízsugárral.

Késő délután konyhai tűzben sérültek meg ketten Debrecenben, a Gázvezeték utcában. A családi ház konyhájában az olaj meggyulladt és a lángok átterjedtek a páraelszívóra valamint a konyhaszekrényre is. A debreceni hivatásos tűzoltók kiérkezésre a tüzet eloltották az ott lévők, viszont a forró olajtól megsérültek és sok füstöt lélegeztek be. A tűzoltók az épületet átvizsgálták, de további izzó részeket nem találtak. A mentőszolgálat a két sérültet kórházba szállította.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Debrecen - Kedd délután konyhai tűzben sérültek meg ketten Debrecenben, a Gázvezeték utcában – közölte a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A családi ház konyhájában meggyulladt az olaj meggyulladt, és a lángok átterjedtek a páraelszívóra, valamint a konyhaszekrényre is. A debrece...

Debrecen - Használati tárgyak gyulladtak meg egy hatodik emeleti, társasházi lakás erkélyén Debrecenben, a Gyergyó utcában - közölte a katasztrófavédelem. Az esethez a debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy puttonyfecskendővel eloltották a lángokat - olvasható a katasztrófavédelem ...