újfalui bulik

2019.07.15. 07:37

Nyári Rockesték a Mólóban

Az AB/CD és a Crazy ­Little Queen Tribute Band zúzott szombat esete Berettyóújfaluban.

Fotó: Molnár Péter

Két banda is koncertezett szombat este a Móló Panzióban. Az AB/CD-tagok fellépéseikkel az alábbi célokat szeretnék megvalósítani. Közönségük és önmaguk önfeledt szórakoztatása koncertjeiken, hiszen mindannyian AC/DC-rajongók, és nemcsak hallgatni élvezet számukra, hanem eljátszani is a népszerű dalokat.

Céljuk az élő zene népszerűsítése, ahogyan fogalmaznak, a műanyag, playback zenékkel, zenészekkel szemben. Küldetésüknek tekintik az AC/DC zenéjét eljuttatni mindazokhoz, akik kedvelik, azokhoz akik még nem ismerik, de szeretik a jó rockzenét, s talán koncertjeiken keresztül eljuthat hozzájuk. Ezenkívül a küldetésüket szeretnék kiterjeszteni a szomszédos országokra és Európára is, hiszen nagy AC úgysem lehet ott mindenhol.

A Crazy ­Little Queen Tribute Band 2017 nyarán alakult, méghozzá nem kisebb céllal, mint hogy a legendás Queen dalaival örvendeztessék meg a zeneszerető közönséget.

HBN

Borítókép: Az AB/CD (képünkön Kristó László) a Campus Fesztiválról sem hiányozhat

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában